Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Jyväskylän ammattiopiston Säihke-tapahtumasarja tuo valovoimaa ja säihkettä

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Jyväskylän ammattiopiston Säihke-tapahtumasarja tuo valovoimaa ja säihkettä

Tiedote.
Julkaistu: 07.12.2015 klo 15:03
Julkaisija: Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Jyväskylän ammattiopiston musiikin ja tanssin perusopetuksen Säihke-konserttisarja alkaa huomenna tiistaina 8.12.2015. Säihkeessä nähdään 13.12.2015 asti joka päivä erilaisia ja hienoja konsertti- ja tanssiesityksiä Jyväskylän Siltasalissa, Pitkäkatu 19-21. Tapahtumasarjassa eri-ikäiset Jyväskylän ammattiopiston taiteen perusopetuksen oppilaat pääsevät näyttämään musiikin ja tanssin osaamistaan yleisölle.

Tapahtumasarjan aloittaa suomalainen musiikki kahden konsertin verran: tiistaina 8.12. klo 10 järjestetään koululaiskonsertti ja klo 18 jousiorkestereiden konsertti. Keskiviikkona 9.12. nautitaan jouluisista sävelistä ja torstaina 10.12. valokeilassa ovat puhallinorkesterit. Perjantaina 11.12. pop/jazz-opiskelijoiden bändit soittavat kaksi konserttia. Musiikillisen osuuden päättää lauantaina 12.12. Meritta Lautamäen konsertti. Tanssin perusopetuksen joulunäytös Valovoimaa esitetään sunnuntaina kaksi kertaa klo 15 ja klo 17.

Konsertteihin on vapaa sisäänpääsy ja sunnuntain 13.12. tanssinäytöksiin voi ostaa lippuja Lippupalvelusta. Säihkeen esityksiä voi myös seurata suorina verkkolähetyksinä osoitteessa www.jao.fi/saihke. Ammattiopiston audiovisuaalisen viestinnän opiskelijoista koostuva kuvausryhmä tuo esiintyjät lähelle yleisöä heijastamalla livevideokuvaa esityksistä suurille näytöille Siltasalissa sekä oppilaitoksen ulkoseinään Pitkäkadulla.

Lisätiedot:

Tuottaja Anne-Mari Kunelius, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 040 341 5207
AV-tuottaja Tiina Hiekkaranta, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 040 341 5781

   

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä | www.jao.fi  

Mediayhteydet, viestintäpäällikkö Niina Luttinen
+358 40 341 5133, etunimi.sukunimi@jao.fi
Viitaniementie 1 A, PL 472, 40101 Jyväskylä

Viestinnän yhteystiedot ja logopankki: www.jao.fi/viestinta

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama sivistyksen, taitamisen ja yrittäjyyden monikulttuurinen oppimisyhteisö ja työelämän kehittäjä. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän lukiokoulutus, Jyväskylän oppisopimuskeskus, kiinteistöliikelaitos ja kuntayhtymän johto. Kuntayhtymään kuuluu myös Ravintola Priimus.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs