Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Jyväskylän ammattiopiston Kokeile ja innostu! – Avoimet ovet musiikkiin ja tanssiin 16.1.

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Jyväskylän ammattiopiston Kokeile ja innostu! – Avoimet ovet musiikkiin ja tanssiin 16.1.

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2016 klo 08:27
Julkaisija: Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Jyväskylän ammattiopiston musiikin ja tanssin perusopetus järjestää lauantaina 16.1. klo 10-13 koko perheelle suunnatun avoimien ovien päivän osoitteessa Pitkäkatu 19-21, Jyväskylä. Kokeile ja innostu! -teemalla rohkaistaan tutustumaan musiikin ja tanssin varhais- ja perusopintoihin kokemisen, näkemisen ja kuulemisen kautta.  Musiikki- tai tanssiharrastuksesta kiinnostuneet lapset ja nuoret pääsevät kokeilemaan erilaisia soittimia ja lajeja ja saavat lisätietoa niiden harrastusmahdollisuuksista.

Musiikkiharrastukseen saa maistiaisia soitto- ja laulupisteissä, joissa pääsee kokeilemaan erilaisia soittimia sekä pop/jazzlaulua musiikinopettajien opastuksella. Paikalla on myös non-stop iPad-orkesteri, johon kaikki ovat tervetulleita musisoimaan. Samassa pisteessä voi myös kokeilla erilaisia musiikin oppimispelejä.

Perheen pienimmille on luvassa opastettu Pienten polku, jossa osallistuja saa kokea sekä musiikkia että tanssia sadun maailmassa ja kerätä timantteja hauskaan seikkailupassiin.  Alle kouluikäisille on tarjolla työpajoja muskarissa, tanssimuskarissa, minibaletissa ja minibreakissa.

Breakkia pääsee kokeilemaan myös yli 7-vuotiaat omassa työpajassaan. Opettajana toimii breakin uunituore suomenmestari Matti ”MattiWatti” Pulkkinen. Musiikin ja tanssin perusopetuksen oppilaiden Kokeile ja innostu! –konsertti tuo Siltasalin näyttämölle monipuolisen kattauksen eri soitinkokoonpanoja ja tanssia.

Lisätietoja:

Elina Wuethrich, opettaja, Jyväskylän ammattiopisto, p. 040 341 5402, elina.wuethrich@jao.fi

www.jao.fi/musiikkijatanssi

   

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä | www.jao.fi  

Mediayhteydet, viestintäpäällikkö Niina Luttinen
+358 40 341 5133, etunimi.sukunimi@jao.fi
Viitaniementie 1 A, PL 472, 40101 Jyväskylä

Viestinnän yhteystiedot ja logopankki: www.jao.fi/viestinta

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama sivistyksen, taitamisen ja yrittäjyyden monikulttuurinen oppimisyhteisö ja työelämän kehittäjä. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän lukiokoulutus, Jyväskylän oppisopimuskeskus, kiinteistöliikelaitos ja kuntayhtymän johto. Kuntayhtymään kuuluu myös Ravintola Priimus.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs