Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Jyrki Anttila tuo operetin lumoa gaalailtaan

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Jyrki Anttila tuo operetin lumoa gaalailtaan

Tiedote.
Julkaistu: 28.05.2014 klo 11:14
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Suomen eturivin tenoreihin lukeutuva Jyrki Anttila esiintyy SeAMKin järjestämässä koulutuksen ja tutkimuksen gaalassa yhdessä sopraano Emilia Vesalainen-Pellaksen kanssa.  Illan musiikki koostuu operetin tähtisumusta, joka tarjoaa gaalavieraille mahdollisuuden myös tanssin pyörteisiin.  Solistien kanssa esiintyy Seinäjoen kaupunginorkesterin taidokas kokoonpano. Gaala toteutetaan 3.10.2014.

Parhaillaan Ilmajoen oopperajuhlien Kekkos-oopperaan valmistautuva Anttila sanoo tulevansa mielellään syksyllä Seinäjoelle:

– Arvostan Etelä-Pohjanmaalla näkyvää vahvaa yritteliäisyyttä ja sitä, että asioissa mennään eteenpäin. Onnistuminen edellyttää intoa ja tulta, jota täällä löytyy.

Ilta verkottumiselle

Koulutuksen ja tutkimuksen gaala kokoaa yhteen eteläpohjalaisten yritysten sekä tutkimus-, kehittämis- ja koulutusorganisaatioiden edustajia nauttimaan hyvästä ruoasta, viihdyttävästä musiikista ja rennosta tunnelmasta. Samalla gaala tarjoaa miellyttävän kohtaus- ja keskustelupaikan eri organisaatioiden henkilöstölle. Verkottumismahdollisuuksien tarjoaminen onkin illan keskeisiä tavoitteita.

– Se, että ihmiset tuntevat toisensa, toimii moottorina alueen kehittämiselle, yliopistokeskuksen tutkimusjohtaja Juha Alarinta toteaa.

Juhlavan ympäristön gaalalle tarjoaa Seinäjoen ammattikorkeakoulun uusi Frami F –rakennus ravintolatiloineen.

Vuoden kehittäjät palkitaan

Tilaisuudella pyritään keräämään varoja maakunnan koulutus-, kehittämis- ja tutkimustoimintaan.

– Koulutus- ja tutkimustoiminta kokonaisuudessaan on tärkeä alueen vetovoimatekijä. Gaalan yhtenä tavoitteena onkin nostaa tutkimusta - ja kehittämistoimintaa entistä enemmän esille, koulutuspäällikkö Ari Virkamäki Seinäjoen ammattikorkeakoulusta sanoo.

Tulevassa gaalassa myös palkitaan ensimmäistä kertaa vuoden kehittäjät. Palkinnot myönnetään henkilöille tai organisaatioille, jotka ovat toiminnallaan edistäneet tutkimus- ja kehittämistoimintaa Etelä-Pohjanmaalla.  Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Seinäjoen yliopistokeskus ja gaalan yhteistyökumppani LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa valitsevat Vuoden kehittäjä -palkinnon saajat.

Viimevuotiseen tapaan tilaisuudessa järjestetään myös pienimuotoinen taidehuutokauppa, jonka tuotto käytetään tutkimuksen ja koulutuksen hyväksi.

Ensimmäinen gaala menestyksekäs

SeAMK yhteistyökumppaneineen järjesti viime vuoden lokakuussa ensimmäisen koulutuksen ja tutkimuksen gaalan Etelä-Pohjanmaalla. Ilta kokosi paikalle lähes 200 koulutuksesta ja kehittämisestä kiinnostunutta illallisen ja musiikin äärelle keskustelemaan ja nauttimaan mukavasta yhdessäolosta.  

Gaalalla kerätyt varat, lähes 16 000 euroa, ohjautuivat Etelä-Pohjanmaan korkeakoulusäätiölle. Sieltä ne kanavoituvat alueen tutkimustoimintaan.

Gaalaa ovat järjestämässä Seinäjoen ammattikorkeakoulun lisäksi Seinäjoen yliopistokeskus.  Yhteistyökumppanina on viimevuotiseen tapaan LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa.

Lisätietoja:

Koulutuspäällikkö Ari Virkamäki, ari.virkamaki@seamk.fi.
Puh. 040 830 2373

Lisätietoja ohjelmasta: www.seamk.fi/gaala

Kuvassa:

Tutkimusjohtaja Juha Alarinta Seinäjoen yliopistokeskuksesta, Seinäjoen kaupunginorkesterin toiminnanjohtaja Jarmo Anttila, tenori Jyrki Anttila, LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan markkinointipäällikkö Sirpa Hakala-Ostensen sekä koulutuspäällikkö Ari Virkamäki SeAMKista.

 

Liitetiedostot

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs