Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Juhlavuottaan viettävän Arktiset askeleet -tanssitapahtuman teokset on valittu

Oulun ammattikorkeakoulu

Juhlavuottaan viettävän Arktiset askeleet -tanssitapahtuman teokset on valittu

Tiedote.
Julkaistu: 19.01.2015 klo 09:22
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

30-vuotista taivaltaan juhlivan valtakunnallisen Arktiset askeleet -tanssitapahtuman arviointiraati on valinnut 26.–29.3. Oulussa järjestettävään katselmukseen 63 taidokasta ja elämyksellistä teosta. Yläkoululaisille ja sitä vanhemmille tanssin harrastajille ja ammattiopiskelijoille tarkoitettuun tanssitapahtumaan lähetettiin ennätykselliset 255 teosta ympäri Suomea.

Valitut teokset tulevat Espoosta, Helsingistä, Hämeenlinnasta, Iisalmesta, Jyväskylästä, Kajaanista, Keravalta, Kuopiosta, Kälviältä, Lahdesta, Lappeenrannasta, Lempäälästä, Oulusta, Raumalta, Seinäjoelta, Sodankylästä, Tampereelta, Torniosta, Turusta ja Vantaalta. Tarkempi lista valituista teoksista on osoitteessa oamk.fi/arktisetaskeleet. Arviointiraati koostui tanssin ammattilaisista ja tanssinopettajaopiskelijoista.

Arktiset askeleet on ensisijaisesti tanssikasvatuksellinen tapahtuma, jossa tanssin kentän laaja-alaisuus on nähtävillä kattavasti. Tapahtumaan valittiin tälläkin kertaa erilaisista lähtökohdista tehtyjä teoksia eri tanssilajeista erilaisista taustayhteisöistä tulevien, erikokoisten ryhmien ja eri-ikäisten tanssijoiden esittäminä. Arktiset askeleet -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Oulun ammattikorkeakoulu ja Oulun läänin Tanssialan Tuki ry.

Lisätietoa

Tapahtuman johtaja Liisa Kontturi-Paasikko, 050 443 1011, liisa.kontturi-paasikko@oamk.fi
Tapahtumatuottaja Mira Kolanen, 050 310 3938, mira.kolanen@oamk.fi

facebook.com/arktisetaskeleet

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs