Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Juhlavuoden Turku Bandstand -bändikilpailuun ilmoittautuminen alkaa sunnuntaina

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Juhlavuoden Turku Bandstand -bändikilpailuun ilmoittautuminen alkaa sunnuntaina

Tiedote.
Julkaistu: 27.10.2015 klo 15:54
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Turun kaupungin nuorten palvelut järjestää vuonna 2016 Turku Bandstand -kilpailun jo 20. kerran. Tuleva vuosi on Turun nuorisotyön 70-vuotisjuhlavuosi, ja Turku Bandstand kuuluu juhlavuoden viralliseen ohjelmaan. Ilmoittautuminen kisaan alkaa tulevana sunnuntaina.

Tulevana vuonna kaksikymppisiään juhliva Turku Bandstand on kilpailuttanut vuosien saatossa yli 900 yhtyettä. Kaksi kertaa kisa järjestettiin valtakunnallisena, jolloin yhtyeitä oli mukana Lappia myöten. Paikallisen bänditoiminnan matalan kynnyksen esiintymispaikkana Turku Bandstand on omimmillaan ja joka vuosi moni nuori yhtye tekee ensimmäisen julkisen esiintymisensä kisassa. Kilpailuun ilmoittautuminen alkaa tulevana sunnuntaina 1. marraskuuta ja päättyy 10. tammikuuta 2016.

Kisaan osallistuvilla yhtyeillä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan Turku Rock Academyn toimintaan.

Kuusi yhtyettä mukaan
kahden vuoden valmennukseen

Turku Bandstand 2016 -kisasta valitaan kuusi yhtyettä Turku Rock Academyn kahden vuoden valmennukseen. Yhtyeet saavat tänä aikana musiikkialan ammattilaisten ohjaamaa maksutonta opastusta niin studiotyöskentelyssä, laulun- ja soitonopetuksessa kuin erilaisten kurssienkin muodossa.

– Riippuen bändien kehityksestä niille järjestetään keikkoja, tuotetaan julkaisuja ja kuvataan musiikkivideoita sekä promootiokuvia. Kisaan osallistuminen on ainoa mahdollisuus tulla valituksi Rock Academyyn. Menestyminen kilpailussa ei ole edellytys päästä mukaan Academyn toimintaan, mutta järjestäjien mielenkiinto tulee herättää, toiminnanjohtaja Tomi Arvas heittää.

Turku Rock Academyn yhteistyökumppaneita ovat tällä hetkellä jo esimerkiksi Ruisrock, Karjurock, South Park Festival, Universal Music, Playground Music, Dex Viihde ja Bad New Music, joten toimintaan mukaanpääsy on yhtyeille arvokasta. Lisäksi uusina sparraajina toiminnassa aloittavat kovat nimet Mikko von Hertzen ja Riku Mattila.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen tomi.arvas@turku.fi. Viestissä tulee ilmoittaa yhtyeen nimi ja kotipaikkakunta, jäsenten koko nimet, iät ja instrumentit sekä yhteyshenkilön sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Mukaan saavat osallistua yhtyeet, joiden kotipaikka on Salo-Forssa-Laitila-alueen sisäpuolella. Kolmen neljäsosan jäsenistä on oltava alle 30-vuotiaita. Yhtyeiden tulee esittää omaa materiaaliaan, eikä niillä saa olla voimassaolevaa levytyssopimusta. Juhlavuoden kunniaksi luvassa on palkintoja, vaikka menestystä itse kisassa ei tulisikaan. Kisan voittajabändi saa studiopaketin, jossa sille äänitetään julkaistava single videoineen. Järjestäjä poimii lisäksi kisasta yhtyeitä, joille tarjotaan esituotantopaketteja ja äänitysaikaa. Kisa käydään alku- ja välierien osalta Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa, finaali on Logomon Logi 3 -salissa lauantaina 26.3.2016. Juhlakisan finaali on maksuton tapahtuma.

Ilmoittautumisohjeet löytyvät myös osoitteesta: www.turkubandstand.fi

 

Kysy lisää:

 

Tomi Arvas

toiminnanjohtaja

Turku Rock Academy

Turun kaupungin nuorten palvelut

Vimma / Aurakatu 16 / 20100 Turku

tomi.arvas@turku.fi

puh. 050 554 6118

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs