Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Juhlakirja SeAMKin rehtorin Tapio Varmolan 60-vuotispäivän kunniaksi

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Juhlakirja SeAMKin rehtorin Tapio Varmolan 60-vuotispäivän kunniaksi

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2013 klo 14:51
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Tänään julkistettiin Seinäjoen ammattikorkeakoulun rehtorin Tapio Varmolan 60-vuotispäivän kunniaksi tehty juhlakirja ”Tapio Varmola - suomalaisen ammattikorkeakoulun rakentaja ja kehittäjä”. Yli 400-sivuinen juhlakirja koostuu 33 artikkelista, joiden kirjoittamiseen on osallistunut yhteensä 49 kirjoittajaa. Juhlakirjan ovat toimittaneet Elina Varamäki ja Seliina Päällysaho

 

Juhlakirjan kirjoittajista 42 kuuluu ammattikorkeakoulun omaan henkilökuntaan. Seitsemän muuta kirjoittajaksi kutsuttua ovat keskeisiä sidosryhmäläisiä korkeakoulu- ja koulutusmaailmasta.

 

Juhlakirjan artikkelit muodostavat neljä kokonaisuutta: yhteistyökumppaneiden tervehdykset, Seinäjoen ammattikorkeakoulun kehitystä sekä toimintaa kuvaavat artikkelit, pedagogiseen kehittämiseen liittyvät artikkelit sekä ammattikorkeakoulun eri painopistealueille sijoittuvat tutkimusartikkelit.

 

Juhlakirjalla kirjoittajat halusivat osoittaa kiitoksensa rehtori Tapio Varmolalle pitkäaikaisesta, uudistushenkisestä ja itseänsä säälimättömästä uurastuksesta suomalaisen ja eteläpohjalaisen korkeakoulutuksen hyväksi. Tapio Varmola on ollut ja on edelleen TKI-toiminnan merkittävä alkuunpanija, kehittäjä, edellytysten luoja sekä toteuttaja niin omassa ammattikorkeakoulussa, Etelä-Pohjanmaan korkeakoulukonsortiossa kuin koko korkeakoulusektorilla Suomessa.

 

Juhlakirja ja siihen liittyvä julkistusjuhla tulivat täydellisenä yllätyksenä Varmolalle itselleen. Vastaavia juhlakirjoja tehdään yleensä yliopistoissa rehtoreiden ja professoreiden merkkipäivien kunniaksi.

-Olen ylpeä siitä, että tällainen kirja on saatu aikaan. Näen sen yhtenä osoituksena siitä, että Seinäjoelle on syntynyt uskottava tiede- ja tutkimusyhteisö, totesi rehtori Varmola kirjan julkistusjuhlassa.

 

Kirja on julkaistu Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarjassa. Verkkojulkaisuna juhlakirja löytyy 11.4. alkaen SeAMK Julkaisut sivulta http://kirjasto.seamk.fi/Suomeksi/Etsitko_tietoa/SeAMK_julkaisut.iw3

 

Lisätietoja:

 

Tutkijayliopettaja, dosentti Elina Varamäki, elina.varamaki@seamk.fi; 040-8305 189

 

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs