Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Juha Telkkisen Haaveena savusauna -yleisöluento lauantaina 11.6.2016

Mäntyharjun kunta

Juha Telkkisen Haaveena savusauna -yleisöluento lauantaina 11.6.2016

Kutsu.
Julkaistu: 09.06.2016 klo 11:53
Julkaisija: Mäntyharjun kunta

Monen tontinomistajan ja vapaa-ajanasukkaan haaveena on savusauna. Mäntyharjun kansalaisopisto järjestää aiheesta yleisöluennon lauantaina 11.6.2016 klo 11.30-14. Luennoijana on rakennusmestari Juha Telkkinen, jonka savusauna on voittanut Suomen paras savusauna -kilpailun. Juha on kirjoittanut aiheesta myös kirjan.

Aiheena luennolla on mm. savusaunan suunnittelu, rakentamisen ohjaus, paloturvallisuus sekä ainutlaatuinen löyly. Tilaisuus on maksuton ja pidetään Mäntyharjun kirjaston näyttelytilassa. Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus tutustua luennoitsijan opastuksella paikan päällä savusaunaan (omin kulkuneuvoin).

 

Mäntyharju on noin 6200 asukkaan luonnonkaunis Etelä-Savossa. Kunnan elinvoimaisuuden vahvistaminen, yrittäjyyden edistäminen ja hyvät palvelut luovat vahvan perustan toiminnan kehittämiselle ja tulevaisuuden suunnittelulle.

Mäntyharjun kansalaisopisto on noin 1150 netto-opiskelijan, 5500 oppitunnin ja 60 opettajan vireä oppilaitos, jonka toiminta-alueena on Mäntyharjun kulttuurikunta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs