Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Jokaiselle jotakin – SAMK avaa ovensa vierailijoille

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Jokaiselle jotakin – SAMK avaa ovensa vierailijoille

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2014 klo 15:38
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) järjestää OpenSAMK-tapahtumat ensi viikolla Raumalla ja Porissa. Tapahtuma-aikaan kampuksilla on kaikille avoimet ovet. Tapahtumassa saa tietoa korkeakouluopiskelu- ja työelämämahdollisuuksista tekemisen ja kokemisen kautta. Koulutustarjonnan lisäksi tutustumaan pääsee korkeakoulun kansainväliseen toimintaan International Cafén myötä.


Työpaja-alueella on mahdollisuus kokeilla muun muassa miltä tuntuu ja näyttää merenkulkijoiden pelastuspuku ja millaista on ohjata laivaa simulaattorilla. Sosiaali- ja terveysalasta kiinnostuneet voivat tutustua vaikkapa kanylointiin tai osallistua terveydentilan testaukseen. Tapahtumassa saat myös tietää mikä on pop up -yritys ja halukkaat voivat tutustua aurinkoenergialaboratorioon.

Tapahtuma järjestetty opiskelijavoimin

OpenSAMK on tänä vuonna järjestetty lähes kokonaan opiskelijavoimin. Projektipäällikkönä, tapahtuman koordinaattoreina ja työpajojen esittelijöinä toimivat SAMKin opiskelijat. Tärkeää OpenSAMKissa on, että kävijät pääsevät kuulemaan opiskelijoiden omia kokemuksia. Kynnys jutusteluun madaltuu, kun informaatio kulkee opiskelijoilta opiskelijalle.

– Alueen organisaatioilla on oma messualue tapahtumassa. Tapahtumassa on todella paljon yrityksiä, joilla on tarjota esimerkiksi korkeakouluopiskelijoille ja muille kiinnostuneille potentiaalisia harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja, projektipäällikkö, opiskelija Lasse Huotari kertoo.

Tapahtuma on suunnattu erityisesti toisen asteen ja korkeakoulun omille opiskelijoille, mutta ovet ovat avoinna kaikille.

OpenSAMK järjestetään yhteistyössä Satakunnan muiden korkeakoulujen kanssa, mukana ovat Diakonia-ammattikorkeakoulu, Porin yliopistokeskus sekä Turun yliopiston opettajakoulutuslaitos, Rauman yksikkö.

Mukana paljon näytteilleasettajia

Näytteilleasettajina muun muassa MetsäFibre, Cimcorp, LähiTapiola, Luvata Oy, Kunnon Messut, Siru Innovations Oy, Rauman Lukko, Raumaster, Satakuntaliitto, Rauman kaupunki, Rauman Insinööriopiskelijat RaunIO ry, Rauma Liiketalousopiskelijan Kilta Ry, Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO, Rolls-Royce, Satakunnan sairaanhoitopiiri, Steerprop Oy, Teollisuuden Voima Oyj, VMP Group, Soteekki, PIO, Satakunnan TE-toimisto, Porin kaupunki, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset SMKJ, Porin tradenomiopiskelijat PORA Ry, Oras Oy, Euroports, Norilsk Nickel, Festum, Top Work Henkilöstöpalvelut ja Staffline Oy.

OpenSAMK järjestetään SAMKin tiloissa Raumalla (Kanalikampus, Satamakatu 26) 11.11. klo 12-16 sekä Porissa (Tiedepuiston kampus, Tiedepuisto 3) 13.11. klo 12-16.

Lisätietoja: Projektipäällikkö, opiskelija Lasse Huotari p. 040 865 8534

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs