Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Johanna Närhi Hämeen ammattikorkeakoulun talous- ja hallintojohtajaksi

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Johanna Närhi Hämeen ammattikorkeakoulun talous- ja hallintojohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 23.03.2016 klo 12:45
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hallintotieteiden maisteri, tradenomi Johanna Närhi on nimitetty Hämeen ammattikorkeakoulu oy:n talous- ja hallintojohtajaksi. Närhi aloittaa Hämeen ammattikorkeakoulussa 1.5.2016.

Hän siirtyy HAMKiin tamperelaiselta Toyota autotalot oy:ltä, jossa on toiminut esimiestehtävissä talous- ja hallintoyksikössä noin 10 vuotta. Aiempaa kokemusta hän on hankkinut myös Hermia yrityskehitys oy:ssa, jossa työskenteli aloittavien teknologiayritysten parissa.

HAMKin nykyinen talousjohtaja Mirja Pöhö siirtyy eläkkeelle syksyllä 2016. Johtajien yhteinen aika on tärkeä perehdytyksen kannalta.

- Korkeakoulu on työkenttänä äärettömän mielenkiintoinen. Muutosten keskellä viemme nuoria eteenpäin, ja tulevaisuus ja toivo ovat työssämme aina läsnä. HAMK on myös erittäin yhteisöllinen työpaikka, juuri mitään ei tehdä yksin vaan yhdessä, Pöhö evästää seuraajaansa.

- Alussa on varmasti todella paljon uutta opittavaa, mutta onneksi nykyinen talous- ja hallintojohtaja on auttamassa organisaatioon ja toimintoihin sisään pääsemisessä. Odotan innolla tulevia vuosia HAMKissa, Närhi sanoo.

- Vaikka meneillään on HAMKin historian suurin muutos sitten AMK-järjestelmän luomisen, tilanne on nyt suhteellisen levollinen, ja on hyvä hetki tehdä vaihdos. Edessä on paljon haasteita, mutta uskon että Johanna Närhi pääsee nopeasti mukaan joukkueeseemme ja tuo työskentelyymme oman arvokkaan panoksensa, HAMKin rehtori Pertti Puusaari toteaa.

Lempääläläinen Närhi on valmistunut hallintotieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta ja tradenomiksi Helia-ammattikorkekoulusta. Perheeseen kuuluu kolme poikaa ja aviomies. Entisenä kilpasoutajana liikunta on lähellä hänen sydäntään.

Liitteenä kuva: Johanna Närhi, kuvannut Reima Kallinen

Lisätietoja:
talous- ja hallintojohtaja Mirja Pöhö, p. 0400 712 331

Liitetiedostot

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs