Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Jiihaa, Centria muuttuu villiksi länneksi!

Centria-ammattikorkeakoulu

Jiihaa, Centria muuttuu villiksi länneksi!

Tiedote.
Julkaistu: 02.11.2012 klo 10:43
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria ammattikorkeakoulu avaa ovensa Kokkolassa tiistaina ja keskiviikkona 6.-7.11. lähialueen 700 lukiolaiselle ja ammatillisen oppilaitoksen oppilaalle ja opettajalle.  Tänä vuonna AMK-päivien nimellä kulkeva tapahtuma on järjestetty villin lännen teemaan, mikä näkyy niin tilojen somistuksessa kuin päivän ohjelmassa. Päivän tärkein anti on saluunakierros, jossa vieraille esitellään Centrian koulutustarjontaa. AMK-päivillä on keskeinen rooli Centria ammattikorkeakoulun opiskelijarekrytoinnissa.

 

- Uusille opiskelijoille on tärkeää nähdä käytännössä millaista ammattikorkeakoulussa on, kertoo Centrian viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

 

Päivien aikana esittelyissä kerrotaan opiskelumahdollisuuksien lisäksi työllistymisnäkymistä sekä millaisiin työtehtäviin eri tutkinnoista voi työllistyä. Lisäksi vieraat voivat tutustua muun muassa opintoihin hakemiseen, kansainväliseen toimintaan sekä ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitystoimintaan.

 

AMK-päivillä huolehditaan myös viihteellisemmästä ohjelmasta, joka tasapainottaa pitkän päivän tiukkaa tietopakettia.

 

- Päivä huipentuu kullanhuuhdontaan ja rodeohärän villiin kyytiin, vinkkaa Erkkilä.

 

Centrian villi länsi poikkeaa esikuvastaan sillä, että kampuksella on ehdoton kielto minkäänlaisille leikkiaseille. Tätä on painotettu kaikille tapahtuman järjestelyihin osallistuville.

 

- Haluamme profiloitua turvallisena ammattikorkeakouluna, jossa opiskelijoiden on hyvä ja turvallinen olla, summaa Erkkilä.

 

AMK-päivät järjestetään Kokkolassa Talonpojankatu 2:n kampuksella 6.-7.11. molempina päivinä klo 8.30-14.45 Media on tervetullut paikalle!

 

 

Lisätietoja antaa:

Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun uusi nimi, Centria ammattikorkeakoulu – Centria yrkeshögskola, astui voimaan 1.8.2012.

Ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy ja rinnakkaistoiminimi Centria yrkeshögskola Ab. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulun koulutusvastuualueet ovat tekniikka, liiketoimintaosaaminen sekä hyvinvointi ja kulttuuri.

Keskeiset tunnusluvut 2012

Aloituspaikkoja 2012                              622

Opiskelijoita                                          n. 3300

Tutkintoja / vuosi                                  450­­-490

Henkilöstöä                                          310

Kokonaistuotot 2011                              27 M€

Koulutusaloja 2012                                6

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs