Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Jauhaminen sikseen, nyt punotaan verkkoa

Lahden ammattikorkeakoulu

Jauhaminen sikseen, nyt punotaan verkkoa

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2014 klo 09:52
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Tule tutustumaan lopun alkuun tiistaina 17.6.2014 klo 12–15 Niemen Tiedepuiston Käkikelloaulassa, Niemenkatu 73, Lahti. From Mill to Net – tilaisuus on tarkoitettu yritysten ympäristötehokkuusongelmien esimerkkiratkaisuista ja pienyritysten verkostoitumisesta kiinnostuneille. Tapahtumassa lanseerataan EcoMill- projektin sähköinen näyttely. Ohjelmaan sisältyy EcoMill- projektin tuloksiin sekä uuteen Verkostoituva yrittäjyys - projektiin tutustumista.

Iltapäivän juontaa Mikko Matias Peltoniemi.

Lähes neljä vuotta kestänyt EcoMill on ollut monessa mukana toteutuksensa aikana. Toiminta on koostunut yrityksille tehdyistä ympäristötehokkuus-caseista, tapahtumista ja koulutuksista sekä uuden opetusteknologian käytön edistämisestä. Projektin keskiössä ovat olleet yritykset ja opiskelijat. Toiminnan kohokohtia ovat olleet mm. Energy Tour kesällä 2012, CleanTech Gaala syksyllä 2013 sekä Ympäristöpeli 2014. Projektissa on laskettu hiilijalanjälkiä, tehty melumittauksia sekä ympäristötehokkuuden erilaisia suunnitelmia ja lisäksi järjestetty PBL- ja muita koulutuksia. Monipuolista yhteistyötä on tehty mm. Rakennusbetoni- ja Elementti Oy:n sekä Oppilastalot Oy:n kanssa.

Huhtikuussa 2014 alkaneessa Verkostoituva yrittäjyys - projektissa tuetaan yrittäjiä tuottamaan yhdessä Päijät - Hämeeseen monialaisia yritysyhteisöitä ja niille uusia liiketoiminnan malleja, liiketoiminnan sparrausta, koulutusta ja yrittäjyystapahtumia. Toimintaan voivat osallistua kaikki mikroyritykset, aloittavat yrittäjät sekä yrittäjyyttä suunnittelevat. Koulutukset ja tapahtumat alkavat syykuussa 2014.  Hankkeen tapahtumat ovat maksuttomia. Hanke toimii yhteistyössä alueen julkisten yrittäjyystoimijoiden kanssa.

Lahden ammattikorkeakoulun hallinnoimat EcoMill-ympäristötehokkuuspaja ja Verkostoituva yrittäjyys ovat Euroopan sosiaalirahaston ja Hämeen ELY-keskuksen tukemia projekteja.

Lisätietoja:

Reetta Jänis, projektipäällikkö EcoMill, reetta.janis@lamk.fi, 050 – 310 8167

Anne Timonen, projektipäällikkö Verkostoituva Yrittäjyys, anne.timonen@lamk.fi, 050 – 385 5585

Liitteenä tapahtuman ohjelma.

Liitetiedostot

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs