Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Jaossa apurahoja nuorelle tutkijalle ja uusille innovaatioille

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Jaossa apurahoja nuorelle tutkijalle ja uusille innovaatioille

Tiedote.
Julkaistu: 09.01.2012 klo 09:33
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiön julkinen apurahahaku alkaa 16.1. ja päättyy 29.2.2012.

Säätiö jakaa tänä vuonna yhteensä neljä apurahaa. Viidentuhannen euron suuruinen nuoren tutkijan apuraha myönnetään Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-aluetta tukevalle tai aluetta hyödyntävälle tutkimus- ja kehittämistoiminnalle.

Lisäksi jaetaan kolmentuhannen euron suuruiset apurahat työllistäville innovaatioille, arjen innovaatioille ja uudistaville innovaatioille. Nämä kolme apurahaa kohdennetaan innovaatioille, jotka edistävät Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-alueella uusia toimintamalleja ja uutta liiketoimintaa.

Lisätietoja ja hakuohjeita löytyy osoitteesta www.hamk.fi/saatio

--

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiön tarkoituksena on tukea ja edistää Hämeen ammattikorkeakoulun toiminta-alueen taloudellista kehitystä, tutkimusta ja tuotekehitystä. Säätiö on jakanut julkisia apurahoja vuodesta 2003 tähän mennessä yhteensä 132 000 euroa.

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö vastaanottaa lahjoituksia, testamentteja ja muita varoja sekä myöntää stipendejä ja apurahoja ammattikorkeakoulun piirissä harjoitettavaan toimintaan. Säätiö voi myöntää erityisiä tunnustuspalkintoja oman alansa huomattavien löytöjen tai keksintöjen tekijöille.

Lisätietoja antaa säätiön asiamies Jyrki Miettunen, p. 040 538 1681 tai etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs