Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Jämsän ammattiopiston Markkinapäivässä 6.5. elämyksiä koko perheelle

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Jämsän ammattiopiston Markkinapäivässä 6.5. elämyksiä koko perheelle

Tiedote.
Julkaistu: 26.04.2016 klo 10:09
Julkaisija: Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Jämsän ammattiopistossa vietetään perjantaina 6.5. kello 10–15 Markkinapäivää. Oppilaitos avaa ovensa kaikille kiinnostuneille, ja päivän aikana luvassa on monipuolista ohjelmaa koko perheelle. Tapahtuma huipentuu kello 13 alkavaan meklari Kenny Stålhammarin luotsaamaan huutokauppaan.

Myllymäen kampuksen Metsäoppilaitoksentiellä tarjolla on nokipannukahvit kotakeittiössä ja suurten ajoneuvojen esittelyä. Metsäalaan pääsee tutustumaan testaamalla metsätraktoria sekä seuraamalla puun kiipeilykaatonäytöstä. Puutarha-alan taitajat puolestaan esittelevät kukkasidontaosaamistaan ja opastavat kierrätystä koskevissa asioissa. Pop up-myymälöistä voi hankkia kukkakimppuja ja linnunpönttöjä.

Koulutie 12:ssa Hoitola Hellikka kutsuu rentoutumaan: tarjolla on jalkojenhoitoaikoja sekä non-stop niska-hartiahierontaa. Aulatilassa sijaitsee Jämsän ammattiopiston opiskelijayhdistys Pate ry:n löhöilypiste, jossa järjestetään tietovisailua. Kampuksella voi myös tutustua nykyaikaiseen ensihoidon simulaatio-opiskeluun.

Tien toisella puolella Koulutie 19:ssä lapset pääsevät puuhaamaan liikuntasalin temppuradalle. Kävijät voivat myös tutustua esimerkiksi urheiluvalmennukseen, sähkö- ja hitsaustöihin, yrittäjyyteen tai ICT:n maailmaan. Auto- ja pienkonekorjaamoille voi viedä keväthuoltoa kaipaavan auton tai ruohonleikkurin. Myynnissä on äitienpäiväleivonnaisia, kahvia ja makkaraa, ja ravintola Kahvelissa on tarjolla lounasmahdollisuus.

Kello 13 alkavassa huutokaupassa voi tehdä edullisia löytöjä. Huutokaupassa on myynnissä erityisesti puutarha-alan poistettavia tuotteita mutta myös esimerkiksi leikkimökki, soutuvene, kulhoja, kattiloita, pakettiauto ja paljon muuta. Tuotteisiin voi tutustua etukäteen tapahtuman verkkosivuilla olevasta huutokauppakatalogista. Osa tavaroista myydään ennakkotarjousten perusteella.

Lisätiedot:
Seppo Savo, koulutuspäällikkö, Jämsän ammattiopisto, puh. 040 341 4455, seppo.savo(at)jao.fi

www.jao.fi/jamsanmarkkinapaiva

 

 

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä | www.jao.fi
Mediayhteydet, viestintäpäällikkö Niina Luttinen
+358 40 341 5133, etunimi.sukunimi@jao.fi
Viitaniementie 1 A, PL 472, 40101 Jyväskylä

Viestinnän yhteystiedot ja logopankki: www.jao.fi/viestinta

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama sivistyksen, taitamisen ja yrittäjyyden monikulttuurinen oppimisyhteisö ja työelämän kehittäjä. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän lukiokoulutus, Jyväskylän oppisopimuskeskus, kiinteistöliikelaitos ja kuntayhtymän johto. Kuntayhtymään kuuluu myös Ravintola Priimus.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs