Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMKissa alkaa syksyllä uusi ravitsemusjohtamisen korkeakouludiplomikoulutus

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKissa alkaa syksyllä uusi ravitsemusjohtamisen korkeakouludiplomikoulutus

Tiedote.
Julkaistu: 07.06.2016 klo 14:12
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa käynnistyy syyskuussa uusi, 60 opintopisteen laajuinen ravitsemusjohtamisen kokonaisuus, joka on suunnattu ravitsemisalan ammattilaisille tai niille, joilla on tavoitteena jatkossa suuntautua ravitsemusjohtamisen tehtäviin. Koulutus kestää kaksi vuotta, ja sen voi suorittaa työn ohella.

Ravitsemusjohtamisen koulutus vastaa soteuudistuksen luomaan tarpeeseen.

– Palvelujen kilpailuttaminen tulee lisääntymään, ja kilpailutuksissa menestyminen edellyttää yrityksiltä ravitsemuksellisen laadun osoittamista. Myös palvelujen tilaajalla tulee olla sellaista osaamista, että pystyy kilpailutuksen ja ostopäätöksen teossa huomioimaan ravitsemuksellisen laadun, JAMKin lehtori Karoliina Väisänen kertoo.

Tämän lisäksi kuluttajainformaatioasetus ja uudistuvat ravitsemussuositukset edellyttävät, että asiakkaalle tarjotaan ajantasaista ravitsemusinformaatiota.

Ravitsemusjohtamisen opintokokonaisuuden suunnitteluun on osallistunut Sydänliitto. Sydänliiton Ravitsemuspassin on suorittanut jo 12 600 ravitsemusalan ammattilaista. JAMKin koulutukseen sisältyvät Ravitsemuspassi II ja III.

JAMKin restonomikoulutuksessa voi erikoistua kestävään gastronomiaan, toimitilajohtamiseen tai matkailuun. Kestävän gastronomian opiskelijat voivat suorittaa koko tutkinnon verkossa. Myös korkeakouludiplomi suoritetaan pääosin verkossa. Korkeakouludiplomikoulutukset ovat korkeakoulututkintojen osista muodostettuja kokonaisuuksia.

Lue lisää 

Lisätietoja:
Karoliina Väisänen, lehtori, 040 865 6879, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

@JAMK_fi  
@PauliinaHoo

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs