Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMKin tradenomitutkinnon voi tehdä kokonaan verkossa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKin tradenomitutkinnon voi tehdä kokonaan verkossa

Tiedote.
Julkaistu: 06.03.2015 klo 10:53
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on mahdollista suorittaa tradenomitutkinto kokonaan verkossa. Tätä vaihtoehtoa tarjotaan etenkin niille, jotka työn, asuinpaikkakunnan tai muun elämäntilanteen takia eivät voi osallistua lähiopetukseen niin kiinteästi kuin nuoret. 

Opiskelija voi opiskella tradenomiksi joko verkko-opetusta ja kontaktiopetusta yhdistäen tai tehden opinnot täysin verkossa.

- Täysin verkossa opiskelu vaatii kurinalaisuutta ja on yhtä vaativaa kuin lähiopetus. Verkko-opinnoissa on tehtävä tehtäviä lähes joka päivä, jotta pysyy opiskelurytmissä mukana. Verkko-opetukseen kuuluvat mm. verkkokeskustelut ryhmän tai ohjaajan kanssa, tehtävien ja raporttien palautus verkko-oppimisympäristöön, omatoiminen lähdemateriaaliin tutustuminen ja vaikkapa webinaariin osallistuminen, koulutuspäällikkö Pertti Pernu kuvaa.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun tradenomiopinnoissa on poikkeuksellisen monipuoliset erikoistumismahdollisuudet. Monimuotototeutukseen (ent. aikuiskoulutus) osallistuvat voivat opiskella liiketalouden asiantuntijuuden sijaan myös oikeustradenomiksi. Oikeustradenomikoulutus toteutetaan yhteistyössä oikeusministeriön kanssa.

Päiväopintojen suuntautumisvaihtoehtoja ovat finanssi, taloushallinto, muoti ja vähittäiskauppa, myyntityö, brändiasiantuntija, henkilöstöasiantuntija, urheiluliiketoiminta sekä yrittäjyys (Tiimiakatemia).

Tradenomikoulutuksen hakuaika on 17.3.–9.4. JAMK ottaa 220 uutta tradenomiopiskelijaa syksyllä 2015 alkavaan koulutukseen.

JAMKissa on tällä hetkellä käynnissä kokonaan verkossa opiskeltavat Henkilöstö- ja talousosaajan opinnot (60 op), jotka ovat osa valtakunnallista korkeakouludiplomikokeilua. 

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Pertti Pernu, puh. 040 836 6920, liiketoimintayksikkö, Jyväskylän ammattikorkeakoulu 

Nuoret, päivätoteutus
http://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Liiketalouden-ala/

Aikuiset, monimuotototeutus
http://www.jamk.fi/fi/Koulutus/Liiketalouden-ala/tradenomi-monimuoto/

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs