Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMKin restonomiopiskelijat pystyttävät kävelykadulle Lettukulman la 17.11.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKin restonomiopiskelijat pystyttävät kävelykadulle Lettukulman la 17.11.

Tiedote.
Julkaistu: 15.11.2012 klo 09:53
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Tapahtuma on osa valtakunnallista Ravintolapäivää.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun uudet restonomiopiskelijat ovat käynnistäneet Kumina Food&Service osuuskunnan, jonka tavoitteena on tuottaa erilaisia ravintola-alan palveluita. Kumina Food&Service pystyttää Lettukulman lauantaina 17.11. Jyväskylän kävelykadulle klo 10 alkaen.

Lettukulma on ensimmäinen projektimme, sillä olemme kaikki aloittaneet opintomme tänä syksynä,  palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelmassa opiskeleva Iina Mustalampi kertoo.

Toistaiseksi olemme opiskelleet liiketoiminnan ja markkinoinnin perusteita ja Lettukulman myötä olemme päässeet heti miettimään käytännössä, miten liikeideaa tai markkinointia suunnitellaan. Osuuskunnassamme on opiskelijoita monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla, kertoo Mustalampi. Hän on itse tehnyt kaksoistutkinnon ja on sekä ylioppilas että suurtalouskokki.

Lauantain Lettukulmaan opiskelijat odottavat noin 400 kävijää. 

Letut paistetaan paikan päällä muurinpohjapannulla ja täytteet on itse valmistettu, tarjolla on mm. savulohi- ja kaneli-omenatäytettä. Tuoreuden takaa myös se, että luokkakaverin isä on pyydystänyt lohet, iloitsee Mustalampi.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat muodostavat osuuskuntia, joiden puitteissa opiskelevat sekä toteuttavat projekteja työelämään. Tänä syksynä JAMKissa aloitti 159 uutta restonomiopiskelijaa.

Ravintolapäivä on valtakunnallinen ruokatapahtuma, jolloin kuka tahansa voi perustaa ravintolan päiväksi.

Lisätietoja:
Tarja Viitanen, lehtori, 040 869 0739, etunimi.sukunimi@jamk.fi sekä Iina Mustalampi, restonomiopiskelija, 050 3565 794, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoiminta  ja palvelut -yksikkö
 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 80 11
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs