Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMKin opekorkeaan palkinnot sosiaalisen median ja mobiilioppimisen hyödyntämisestä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKin opekorkeaan palkinnot sosiaalisen median ja mobiilioppimisen hyödyntämisestä

Tiedote.
Julkaistu: 25.03.2013 klo 15:51
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän verkko-opettajapäivässä perjantaina 22.3. palkittiin vuoden parhaita verkkototeutuksia.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymän yhteisessä päivässä palkittiin kolmen eri sarjan voittajat sekä jaettiin kunniamainintoja. Valintaraati koostui järjestäjätahojen verkkopedagogiikan asiantuntijoista.

JAMKin ammatillisen opettajakorkeakoulun kouluttajat nappasivat voitot sosiaalisen median ja mobiilioppimisen sarjoissa. Kolmas voitto meni Jyväskylän yliopistoon Oppimista edistävä lukeminen ja uudet tekstitaidot -videosta.

Mobiilioppimisen ja -ohjauksen voittaja, ammatillisen opettajakorkeakoulun yliopettaja Raija Lietonen, palkittiin mobiilisovellusten rohkeasta käytöstä opetustyössä, mikä innostaa myös opiskelijoita uusien sovellusten pariin. Lietonen on itse oppinut mobiiliosaaja ja improvisoi sovellusten käyttöä tarpeen mukaan. Todiste tästä saatiin myös palkitsemistilaisuudessa. Lietonen ei päässyt tapahtumaan JAMKin Dynamolle, mutta oli mobiilisti mukana videon avulla.

Sosiaalisen median toteutuksesta voiton nappasivat Viestintä, vuorovaikutus ja ohjaus verkossa –koulutuksen toteuttajat Mervi Pasanen ja Seija Mäkinen. Verkkototeutuksessa hyödynnettiin useita sosiaalisen median ilmaisia palveluja sekä oppimisen välineenä että kohteena. Koulutussisältö laajeni ja tarkentui osallistujien omien kokeilujen, tuotosten ja blogikirjoitusten kautta.

 – Tavoitteena oli omien oivallusten syntyminen niin opiskelijan kuin tulevan verkko-opettajannäkökulmasta. Alkuvaiheessa opiskelijoiden esiin nostamat epävarmuuden, osaamattomuuden ja kokemattomuuden tunteet vaihtuivat koulutuksen aikana uskallukseksi ja rohkeudeksi kokeilla sekä kannustaa muita sosiaalisen median monipuoliseen hyödyntämiseen, kertoo ryhmää ohjannut Mervi Pasanen JAMKin ammatillisesta opettajakorkeakoulusta.

 Voittajien lisäksi myös kunniamainintoja jaettiin useille toteutuksille kilpailun kovan tason vuoksi.

JAMKin ammatillisen opettajakorkeakoulun Satu Aksovaara ja Annu Niskanen saivat kunniamaininnan monipuolisesta ja oivaltavasta verkkokokousjärjestelmän käytöstä eNTM-pilottikoulutuksessa. Kunniamaininnan saivat myös JAMKista Jason Stevens Business English & Presentations -toteutuksestaan ja Jyväskylän yliopistosta Tekstejä suomeksi -kurssitoteutus sekä Perhe ja kasvatus, Isäksi tulo -toteutus.

Lisätietoja:
Raija Lietonen, yliopettaja, 040 532 2958, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Mervi Pasanen, opettaja, 050 593 8826, etunimi.sukunimi@jamk.fi sekä Mari Varonen, verkkopedagogiikan suunnittelija, 040 773 5285, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs