Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMKin lukuvuosi avataan yrittäjähengessä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKin lukuvuosi avataan yrittäjähengessä

Tiedote.
Julkaistu: 23.08.2013 klo 14:15
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Mukana huippuluokan asiantuntijoita Piilaaksosta

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on avattu ovet yrittäjyydelle. Yrittäjyystiimi JAMK Generator tukee opiskelijoita alusta alkaen, ja uusia yrityksiä syntyy vuosittain parikymmentä. Tämän syksyn yli 1200 aloittavaa opiskelijaa pääsevät ensimmäisinä suorittamaan Yrittäjyys ja innovaatio –opintojakson. Tässä teemoja, jotka näkyvät JAMKin lukuvuoden käynnistävällä orientaatioviikolla.

Viikko alkaa maanantaina avajaisilla Dynamolla 26.8. klo 13. Kutsuvierastilaisuuden avaavat  JAMK Oy:n hallituksen pj, kansanedustaja Aila Paloniemi sekä rehtori Jussi Halttunen.  Puhumassa on Piilaakson Suomen toimintojen johtaja Pekka Pärnänen. Hänellä on kokemusta suomalaisten yritysten auttamisesta ja konsultoinnista USA:n markkinoille ja nyt hän tarjoaa oppejaan jamkilaisille. Paneelikeskustelussa haastetaan JAMKin yhteistyökumppanit ja henkilökunta miettimään, miten Jyväskylästä tehdään Suomen Piilaakso.

Tiistaina 27.8. pidetään kaikille avoin tilaisuus Jyväskylän Paviljongissa kello 8.30 -11.30. Puhumassa ovat professori Shawn Spano, asiantuntija Minna Holopainen San Josen yliopistosta Kaliforniasta sekä Pärnänen. He kannustavat jamkilaisia pohtimaan korkeakoulupohjaisen yrittäjyyden, kansainvälisyyden ja vuorovaikutustaitojen kehittämistä.

Klo 12 avataan uusien opiskelijoiden lukuvuosi Jyväskylän Paviljongilla. Puhumassa ovat Halttunen, kaupunginjohtaja Markku Andersson sekä JAMKOn puheenjohtaja Neea Liinpää.  Klo 14.30 opiskelijat jatkavat päivän viettoa Dynamolla, jossa tuodaan JAMKin tarjonta esiin rennoissa merkeissä.  Muun muassa JAMKin hyvinvoinnin lähettiläs Jane-pupu näyttäytyy ensimmäistä kertaa.  Hahmo on kehitetty JAMKin hyvinvointiryhmässä yhteisyössä opiskelijoiden kanssa.

– Janen tavoitteena on tuoda esille opiskeluhyvinvointia edistävät palvelut ja tapahtumat sekä korostaa opiskeluyhteisön hyvinvoinnin merkitystä, JAMKin opintopsykologi Heini-Maria Pietilä kertoo.

JAMK Generatorin pisteellä tulevat tutuksi Schauman Service Factory, Concept Lab -opintojakso ja se, miten JAMKin esihautomo ja yrityshautomo toimivat.

– Concept Lab on ainutlaatuinen matka konseptuaalisen ajattelun maailmaan, jossa pääsee opettelemaan ja harjoittelemaan tuotteen tai palvelun konseptointia joko oman idean pohjalta tai yhteistyössä yritysten kanssa, asiantuntija Antti Tenhunen liiketoiminta ja palvelut  -yksiköstä kertoo.

Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja ja tarkempi ohjelma:
Hannu Ikonen, koulutuksen kehittämispäällikkö, 040 528 3762, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Lukuvuoden avajaiset ma 26.8:
www.jamk.fi/avajaiset sekä Leena Suomi, markkinointisuunnittelija, 040 539 8873, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs