Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMKin kesäkoulun suosio kasvanut

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKin kesäkoulun suosio kasvanut

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2015 klo 13:44
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Vuosi sitten reilu sata, nyt noin 160 opiskelijaa ympäri maailman, opiskelee tänä kesänä Jyväskylän ammattikorkeakoulussa JAMK Summer Schoolissa. Opinnot ovat AMK ja YAMK-tasoisia. 

Ensimmäinen Industrial Business -ryhmä on aloittanut opiskelunsa tällä viikolla, loput toteutukset pyörähtävät käyntiin kesäkuun alussa.

Nuoret saapuvat Jyväskylään partnerioppilaitoksista sekä Euroopan ulkopuolelta että EU–alueelta, suurin joukko Amerikan mantereelta, kuten USAsta, Kanadasta, Argentiinasta, Brasiliasta ja Meksikosta. Kasvava kiinnostus Aasian suunnalta tuo opiskelijoita Kiinasta, Hong Kongista, Singaporesta ja Nepalista. Lisäksi kesäkouluun osallistuu JAMKin ulkomaalaisia tutkinto- ja vaihto-opiskelijoita.

Creativity and Communication in Business tarjoaa muun muassa latinalaiseen, venäläiseen ja pohjoismaalaiseen bisneskulttuuriin tutustumista ja viestintää sekä urheilu- ja matkailubisnestä. Globaali liiketoiminta, tiimityöskentely, luovuus ja innovointi –esimerkiksi näitä teemoja käsitellään seitsemää ei kansallisuutta edustavan kouluttajan ohjauksessa.

Health Promotion Management (YAMK) järjestetään nyt jo kolmatta vuotta peräkkäin. Kesäkoululaisten lisäksi viikko tuo yhteen JAMKin sekä itävaltalaisen Carinthia University of Applied Sciences –korkeakoulun kaksoistutkinto-opiskelijat.

Kiinalaisen partneriyliopiston kanssa järjestetään ympäristöteknologiaan ja uusiutuvaan energiaan keskittyvät opinnot Saarijärven Biotalouskampuksella.

Opettajaopiskelijoiden kesäkoulun teemana on Creativity and Learning: ”Joy”. Kesäkoulu muodostuu toiminnallisista työpajoista, yhteisestä työskentelystä, opintovierailuista, sosiaalisesta ohjelmasta sekä itsenäisistä tehtävistä. Kesäkoulun kaikki kymmenen kouluttajaa ovat ulkomaisia Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta, Alankomaista, Ranskasta ja Itävallasta.

Kesäkoulun opintoihin liittyy myös vierailuja keskisuomalaisiin yrityksiin sekä niiltä saatuja toimeksiantoja.

Jyväskylän lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua viikkojen aikana myös Tallinnaan, Tukholmaan ja Pietariin.

M/S Rhea on lastattu JAMK Summer Schoolin opiskelijoilla ja opettajilla ma 1.6. klo 18.30 – 21. Lisäksi ke 3.6. klo 17-20 järjestetään JAMKin pääkampuksella Rajakadulla (C119) kesäkouluun osallistuville ulkomaalaisille opettajille ja yhtä aikaa toteutettavan JAMK Staff Weekin osallistujille työpaja, jossa ideoidaan korkeakoulujen yhteistyömahdollisuuksia jatkossa. Median edustajat ovat tervetulleita haastattelemaan osallistujia. Voit tiedustella myös muita vaihtoehtoja.
 
JAMKin kesäkoulu koostuu kuudesta 1-3 viikon kokonaisuudesta, joilla kullakin on eri kohderyhmä.

  • Industrial Business, 11.-27.5.
  • Creativity and Communication in Business, 29.5.-17.6.
  • International Environmental Engineering and Renewable Energy Production, 1.-12.6.
  • Health Promotion Management , 1.-5.6.
  • Creative and Physical Activities in Mental Health Promotion, 1.-5.6.
  • Creativity and Learning: "Joy" 8.-12.6.

Lue lisää

Lisätietoja:
Minna Junttila, JAMK Summer School koordinaattori, 040 588 6533, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

 

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs