Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMKin Juha Perälampi palkittiin yrittäjyyden edistämisestä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKin Juha Perälampi palkittiin yrittäjyyden edistämisestä

Tiedote.
Julkaistu: 09.11.2012 klo 14:17
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Suomen ammattikorkeakoulujen innovaatio- ja yrittäjyysverkosto FINPIN palkitsi  seitsemättä kertaa ansioituneita ammattikorkeakoulujen piirissä toimivia yrittäjyyden edistäjiä ja rakenteita sekä ammattikorkeakoulusta valmistuneita yrittäjiä.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketoiminta- ja palvelut –yksikön lehtori Juha Perälampi palkittiin seuraavin perustein: ”Juha Perälampi on kansainvälinen ja dynaaminen yrittäjyysvaikuttaja. Hän on aina valmis jakamaan asiantuntemustaan ja osaamistaan antamalla täyden työpanoksensa koulutuksen, opetuksen, työelämäyhteistyön ja hanketyön kehittämiselle, myös opiskelijapalaute hänestä on ollut erinomaista.”

Lisäksi todettiin, että opiskelu monikulttuurisissa ympäristöissä on tuonut Perälammen valmennustyöhön kansainvälisen näkökulman. Omalla esimerkillään hän on painottanut valmennuksessaan yhteyden ottamista asiakkaaseen ja esiintymis-, kieli- ja kulttuuri- sekä neuvottelutaitoja.

Lehtori Juha Perälammen saama palkinto on arvostettu tunnustus sille pitkäjänteiselle työlle, jota Jyväskylän ammattikorkeakoulussa on tehty korkeakoulupohjaisen yrittäjyyden edistämiseksi. Tämä on merkittävä askel kohti Suomen yrittäjyyslähtöisintä korkeakoulua, minkä tavoitteen olemme asettaneet strategiassamme, Jyväskylän ammattikorkeakoulun rehtori Jussi Halttunen toteaa.

Perälampi toimii Jyväskylän ammattikorkeakoulussa yrityshautomon koordinoijana, yritysvalmentajana ja kansainvälisen liiketoiminnan lehtorina.

Suomen ammattikorkeakoulujen yrittäjyys- ja innovaatioverkosto on toiminut vuodesta 2002 yhdistäen yrittäjyydestä innostuneita toimijoita. Verkostoa ylläpitää Lahden ammattikorkeakoulu.

Lisätietoja:
Juha Perälampi, lehtori, 041 534 3603, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoiminta ja palvelut -yksikkö

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 80 11
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs