Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMKin englanninkielinen koulutus kiinnostaa maailmalla

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKin englanninkielinen koulutus kiinnostaa maailmalla

Tiedote.
Julkaistu: 14.02.2013 klo 10:44
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Myös kotimaisten hakijoiden määrä kasvoi

Hakuaika Jyväskylän ammattikorkeakoulun englanninkielisiin koulutusohjelmiin päättyi tiistaina. Tarjolla oli 120 paikkaa International Business, Logistics Engineering sekä Nursing -koulutusohjelmissa. Hakijamäärät kasvoivat kaikissa edellisvuoteen verrattuna.

Ensisijaisia hakijoita JAMKiin oli alustavien tietojen mukaan yli 1100, joista yli 600 nappasi kansainvälisen liiketoiminnan asiantuntijoita valmistava koulutusohjelma. International Business tarjoaa liiketalouden ohella mahdollisuuden erikoistua muun muassa  High Tech -yritysten johtamiseen.

Englanniksi toteutettaviin koulutuksiin haetaan nyt entistä aktiivisemmin myös Suomesta, vieraskielinen opetus nähdään mahdollisuutena hankkia tutkinnon lisäksi kansainvälisiä verkostoja ja kehittää kielitaitoa. Mm. Logistics Engineering-koulutusohjelma on Suomessa ainut laatuaan ja sekin selittänee hakijamäärän tuplaantumista.

– Kotimaisten hakijoiden määrä kasvoi joka koulutusohjelmassa. Runsaasti hakemuksia tuli muun muassa Venäjältä ja Afrikan maista, opiskelijavalintakoordinaattori Sanna Tyrväinen kertoo.

– Tutkinto vastaa suomen kielellä suoritettua AMK-tutkintoa.

Syksyllä käynnistyvien opintojen laajuus on 210-240 opintopistettä ja opiskelu kestää keskimäärin 3,5 - 4 vuotta. Valintakoekutsuja aletaan postittaa maaliskuun puolivälin jälkeen ja kokeet pidetään Jyväskylässä ja maailmalla huhtikuussa. Opiskelijavalintojen tulokset julkaistaan aikaisintaan 28. toukokuuta.

Kevään yhteishaussa on jaossa yli 1 000 aloituspaikkaa 34 koulutusohjelmassa. Yhteishaku alkaa 4.3.2013. Lue lisää: www.jamk.fi/koulutus

Lisätietoja:
Sanna Tyrväinen, opiskelijavalintakoordinaattori, 040 542 1371, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs