Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMKilla näyttävä aloitus tänään 28.8. Paviljongissa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKilla näyttävä aloitus tänään 28.8. Paviljongissa

Tiedote.
Julkaistu: 28.08.2012 klo 09:06
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Tiedote/julkaisuvapaa ti 28.8. klo 12.00

JAMKilla näyttävä aloitus tänään 28.8. Paviljongissa
Tivolissa opastavat niin opintopsykologi kuin pastorikin!

Jyväskylän Paviljongissa alkaa klo 12.30 JAMKin uusille opiskelijoille suunnattu uudenlainen tervetulotilaisuus. Tivolihenkisessä tapahtumassa on tarjolla narunvetoa, purkinkaatoa ja ankkalampea – mutta samalla paljon asiaakin.

Tilaisuus käynnistyy JAMKin rehtorin ja Jyväskylän kaupungin tervehdyksellä, jonka jälkeen tivoliteeman avulla esitellään opiskelijoille suunnattuja palveluja, kuten tietohallinto, yrityshautomo, tutkimus-, kehitys-, ja innovaatiotoiminta, opintotuki, kirjasto, kielikeskus, kansainvälistymispalvelut, terveydenhoitaja, opintopsykologi ja oppilaitospastori. Myös yhteistyökumppanit Keskimaa, Keskisuomalainen, JJK, ELY-keskus, Keski-Suomen Osuuspankki ja Jyväskylän kaupunki esittäytyvät.

”Yleensä opintojen ensimmäinen viikko on uudelle opiskelijalle melko puuduttavaa informaatiotulvaa”, kertoo kolmatta vuotta restonomiksi opiskeleva Merja Ruuska, joka on yksi tapahtuman järjestäjistä. ”Me halusimme tehdä jotain erilaista, yllättää uudet opiskelijat positiivisesti ja saada erilaiset tukipalvelut opiskelijaa puhuttelevalla ja helpolla tavalla esiin.”

Nuorten tutkintokoulutuksessa aloittaa noin 1300 uutta opiskelijaa. ”Opintojen aloittaminen tarkoittaa monelle nuorelle kokonaan uuden elämänvaiheen aloittamista. Tällä tapahtumalla haluamme tukea nuoren elämänhallintaa ja kertoa, millaista tukea opintoihin on saatavilla opintojen aikana”, kertoo lehtori Maisa Kuha. Samalla tilaisuus tukee yhteisöllisyyden ja JAMK-hengen syntymistä, hän jatkaa.

Tilaisuus päättyy näyttävään tanssiperformanssiin n. klo 16.35 Lutakonaukiolla, kun tuhatpäinen opiskelijajoukko tanssii yhdessä Mama African johdolla.

Tilaisuudessa on myös JAMKin studio, jossa opiskelijat haastattelevat opettajia sekä opiskelijoita. Suoraa lähetystä voi seurata klo 12.30 alkaen osoitteesta http://www.jamk.fi/tutustu/tapahtumat/uusien_opiskelijoiden_paiva/etusivu

Tapahtuman teema on pidetty yllätyksenä uusille opiskelijoille. Paviljongin yllätysjuhliin heitä johdattelevat tutoropiskelijat.

Lisätietoja: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, lehtori Maisa Kuha, puh. 040 554 8899 sekä restonomiopiskelija Merja Ruuska, puh. 040 827 35 27

 

 

Paula Pasanen
Tiedottaja
+358 40 770 9819
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs