Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMKilla kevään yhteishaussa yli 1000 aloituspaikkaa

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMKilla kevään yhteishaussa yli 1000 aloituspaikkaa

Tiedote.
Julkaistu: 01.03.2013 klo 10:06
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Yhteishaku käynnistyy maanantaina 4.3. ja jatkuu 3.4. asti. JAMK tarjoaa tänä keväänä 21 nuorten eli päiväopintoina suoritettavaa,  ja kolme aikuisten eli  monimuoto-opintoina suoritettavaa AMK -tutkintoa. Tarjolla on 10 ylempään AMK -tutkintoon johtavaa koulutusta, joista kaksi toteutetaan englanniksi: International Business Management sekä Information Technology, joka keskittyy kyberturvallisuuteen. Valtakunnallinen kyberturvallisuusstrategia julkaistiin tammikuun lopulla ja JAMK vastaa tähän haasteeseen oman koulutusohjelman kautta.

Aloituspaikkoja on jaossa yli 1000. Paikkoja on tuleville agrologeille, insinööreille, musiikkipedagogeille, tradenomeille, restonomeille ja sosiaali- ja terveysalan osaajille.

JAMKin liiketoiminta ja palvelut -yksikössä alkaa uutuutena  aikuisille suunnattu tradenomikoulutus, jonka pääpaino on digitaalisessa liiketoiminnassa. Sisään otetaan 40 opiskelijaa, joiden taustat voivat olla hyvinkin erilaiset. Valituksi voi tulla myös opiskelija, jolla aiempi tutkinto on jäänyt kesken. Aikuiskoulutustutkinnon voi tehdä myös henkilökohtaisesti räätälöiden valikoimalla opintoja muiden aikuisryhmien opinnoista.

Digitaalinen liiketoiminta painottaa sähköisen liiketoiminnan ja sähköisen kaupankäynnin ammattiopintoja. Koulutuksen sisällössä hyödynnetään Internet -teknologioita, mutta tekniikassa ei kuitenkaan mennä kovin syvälle, koulutuspäällikkö Pertti Pernu muistuttaa.

Tarve koulutukselle on noussut digitaalisen murroksen myötä: verkkokauppa ja sähköiset palvelut ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti. Liike-elämä kaipaa osaamista verkkokauppojen ja palveluiden rakentamiseen digitaalisille alustoille.

Yrityksissä tarvitaan työntekijöitä, jotka ymmärtävät uudet ja kustannustehokkaat järjestelmät, Pernu toteaa.

 Opinnot auttavat ymmärtämään digitaalisen liiketoiminnan lainalaisuuksia. Tähän liittyvät läheisesti myös sisältömarkkinointi ja sosiaalisen median välineet.  

JAMKista valmistuneet tradenomit työllistyvät hyvin. 84 prosentilla on työpaikka heti valmistumishetkellä.

Kevään yhteishaun opiskelijavalinnat tehdään kesä-heinäkuussa. Opinnot starttaavat syksyllä. Tietoa  hakemisesta ja JAMKin koulutustarjonnasta: www.jamk.fi/koulutus


Lisätietoja:
Sanna Tyrväinen, opiskelijavalintakoordinaattori,  040 542 1371 (nuoret), Tanja Myry, opiskelijavalintakoordinaattori, 040 542 3469 (aikuiset ja YAMK), hakutoimisto sekä Pertti Pernu, koulutuspäällikkö, 040 836 6920, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoiminta- ja palvelut –yksikkö, http://blogit.jamk.fi/digitradenomi/

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs