Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Jamkilaisia asiantuntijoiksi EPAS-arviointiryhmään

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jamkilaisia asiantuntijoiksi EPAS-arviointiryhmään

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2015 klo 15:06
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Kauppatieteellisen alan kansainvälisiä laatuakkreditointeja toteuttava European Foundation for Management Development (EFMD) on kutsunut liiketoimintayksikön johtaja Asta Wahlgrénin sekä International Business -ohjelman koulutuspäällikkö Matti Hirsilän akateemisiksi asiantuntijoiksi koulutusohjelmien arvioijaryhmiin.

EPAS-arvioinneissa korostetaan koulutuksen akateemista laatua ja työelämärelevanssia, ja arviointi on hyvin kokonaisvaltainen. Aiheina ovat mm. strategia ja johtaminen, pedagogiikka ja opetushenkilöstö, koulutuksen suunnittelu, toteutus ja tulokset sekä laadunhallinta.

EFMD kokoaa arviointeja varten kansainvälisiä arviointiryhmiä, joissa on mukana sekä akateemisia laatuasiantuntijoita että työelämän edustajia. Kukin arviointiryhmä raportoi Brysselissä kokoontuvalle johtoryhmälle, joka päättää laatuleiman mahdollisesta myöntämisestä ohjelmalle.

International Business sai EPAS-akkreditoinnin ensimmäisen kerran vuonna 2012. Tuolloin saatu kolmevuotinen akkreditointi oli EFMD:n historian ensimmäinen tunnustus Bachelor-tason ammattikorkeakouluohjelmalle Euroopassa. Keväällä 2015 akkreditointi myönnettiin IB-ohjelmalle uudestaan.

Maailmanlaajuisesti toimivalla EFMD:llä on yli 800 organisaatiojäsentä 81 maassa.

Lisätietoja:
Asta Wahlgrén, yksikönjohtaja, 040 576 9372, etunimi.sukunimi@jamk.fi sekä Matti Hirsilä, koulutuspäällikkö, 040 521 5637, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs