Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMK tutuksi –päivässä yrittäjyyttä, kansainvälisyyttä ja aitoja kokemuksia

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMK tutuksi –päivässä yrittäjyyttä, kansainvälisyyttä ja aitoja kokemuksia

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2012 klo 12:20
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun opinnot esittäytyvät perjantaina 9.11. klo 9 – 14  JAMK tutuksi -päivässä. Paikkana on pääkampus, Rajakatu 35. Tarjolla on tietoa mm. JAMKissa opiskelusta, yrittäjyydestä ja kansainvälisyydestä.

JAMKissa aloitti vuonna 2012 yli 200 ulkomaalaista opiskelijaa yli 80 eri maasta. Päivän aikana kuullaan aitoja kokemuksia. Millaista on opiskella englanniksi ja miten lukioenglannilla pärjää? Kuinka opiskellaan kansainvälisessä ryhmässä? Kysymyksiin saa  vastauksia keskustelutilaisuudessa, johon osallistuu opiskelijoita ja henkilökuntaa kansainvälisistä koulutusohjelmista. Keskustelutilaisuudet pidetään klo 10.30-11.30 sekä 12.30 – 13.30 pääkampuksen liikuntasalissa.

JAMKissa panostetaan tulevaisuudessa entistä enemmän yrittäjyyteen.

Jatkossa yrittäjyys ja innovaatio-opinnot sisältyvät kaikkiin AMK –tutkintoihin. Talo tarjoaa apuja oman liikeidean ja yrittäjyyden kehittämiseen, JAMKin T&K-kehittämispäällikkö Pasi Raiskinmäki kertoo.

Vuonna 2011 JAMKin opiskelijat perustivat 19 uutta yritystä.

Tarjolla on  tukea liikeidean kehittämiseen ja hautomotoimintaa. Raiskinmäki puhuu auditorio Tulikarissa klo 11 teemalla ”toteuta unelmasi yrittäjänä”. Mukana on JAMKin projektiasiantuntija  ja Nestronite Oy:n  perustajajäsen  Ilkka Turunen. Nestronite on JAMKin ensimmäinen opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteinen spin-off -yritys ja se valittiin vuoden 2012 yrittäjyysteoksi.  

Opot pääsevät tapaamaan kollegoitaan ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista opoparkissa. Opiskelijapalveluiden päällikkö Kristiina Korhonen kertoo tulevasta hakujärjestelmän muutoksesta klo 9.30 ja 12.30.

JAMK tutuksi -päivä järjestetään samanaikaisesti Jyväskylän yliopiston Hakijan päivän kanssa. Tapahtumapaikkojen välillä on osallistujille ilmainen Non stop –bussikuljetus klo 9-14.

Tutustu ohjelmaan www.jamk.fi/jamktutuksi

Lisätietoja:
Leena Suomi, markkinointisuunnittelija, 040 5398 873, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 80 11
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs