Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMK tutuksi -päivässä opinnot, tilat ja kasvot tutuiksi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMK tutuksi -päivässä opinnot, tilat ja kasvot tutuiksi

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2013 klo 12:45
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun tarjontaa esitellään perjantaina 8.11. klo 9 – 14  JAMK tutuksi -päivässä.

Tarjolla on tietoa mm. JAMKissa opiskelusta, yrittäjyydestä ja kansainvälisyydestä. Päivän aikana JAMKissa vierailee lähes 1000 nuorta, opettajaa ja opoa. Ohjelmaa on Rajakadulla ja Puistokadulla.

– Tietoiskuissamme JAMKin opiskelijat ja henkilökunta kertovat kunkin alan koulutusohjelmista, myös englanninkielisistä. Lisäksi kuullaan kansainvälistymismahdollisuuksista, opiskelusta ja avoimen AMK:n mahdollisuuksista,  JAMKin markkinointisuunnittelija Leena Suomi kertoo.

Tietoiskujen lomassa kampuksilla voi tutustua erilaisiin oppimisen tiloihin. Rajakadulla kurkistetaan JAMKin moderneihin  teknologian laboratorioihin, uusimpana rakennusautomaatiolaboratorio, ja Puistokadulla hyvinvointiyksikön Älykotiin. Älykoti on oppimis- ja kehittämisympäristö, jossa opitaan ja testataan erilaisia turvallisen asumisen ratkaisuja.

JAMK panostaa yrittäjyyteen koko ajan suuremmin panoksin. JAMKin uusi yritystoiminnan lehtori Juha Hautanen kertoo tuoreista  näkemyksistä klo 12.15. Mukana yrittäjyydestä puhumassa  on myös Jyväskylä Entrepreneurship Society Ry:n Jussi Kämäräinen. Kämäräinen haastaa tulevia opiskelijoita lähtemään mukaan korkeakoulujen yrittäjäverkostoon.

Opot tapaavat kollegoita ja keskustelevat ajankohtaisista aiheista opoparkissa Rajakadulla luokassa D148. Opiskelijapalveluiden hakutoimiston edustajat kertovat yhteishakujärjestelmän muutoksesta  ja kevään 2014 mukanaan tuomista muutoksista klo 10.15 ja 12.15.

JAMK tutuksi -päivä järjestetään samanaikaisesti Jyväskylän yliopiston Hakijan päivän kanssa. Tapahtumapaikkojen välillä on osallistujille ilmainen Non stop –bussikuljetus klo 9-14.

Päivän ohjelma

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Leena Suomi, markkinointisuunnittelija, 040 5398 873, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 8011
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs