Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMK tiedottaa:Luonnonvarainstituutti palkittiin vuoden parhaasta vesihuoltoteosta

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMK tiedottaa:Luonnonvarainstituutti palkittiin vuoden parhaasta vesihuoltoteosta

Tiedote.
Julkaistu: 10.09.2012 klo 13:10
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Suomen vesihuolto-osuuskunnat ry palkitsi Saarijärvellä pidetyillä valtakunnallisilla Vesiosuuskuntapäivillä vuoden vesihuoltotekona Jyväskylän ammattikorkeakoulun Luonnonvarainstituutin.

Palkinto myönnettiin merkittävästä työstä vesihuollon saralla ja valintaa perusteltiin seuraavasti: ”JAMKin Luonnonvarainstituutti on vuosien ajan kouluttanut haja-alueella toimivien pienten vesilaitosten henkilöitä ja tuonut osuuskuntien ihmisiä yhteen vaihtamaan kokemuksia. Eri vesihuoltoprojektien parissa on uurastettu jakaen oppeja ja puolueetonta informaatiota maakunnassa. JAMK on toiminut tiiviissä yhteistyössä Keski-Suomen kuntien, Suomen Vesihuolto-osuuskunnat ry:n, Keski-Suomen ELY -keskuksen sekä alueen laitevalmistajien kanssa. Alueelle on syntynyt vesiosuuskunta-ihmisten verkosto, mikä omalta osaltaan auttaa vesiosuuskuntia kehittymään ja kantamaan vastuuta alueensa vesihuollosta. Tämä on hyvä malli vesiosuuskunnille suunnatusta koulutuksesta ja toivomme, että tällaista koulutusta tulisi tarjolle myös muualle Suomeen.”

Vuoden vesihuoltoteko on Suomen vesihuolto-osuuskunnat ry:n kunniapalkinto. Kunniapalkinnolla Suomen vesihuolto-osuuskunnat ry haluaa kannustaa kaikkia tahoja toimitaan puhtaan veden ja laadukkaan vesihuollon hyväksi. Vuoden vesihuoltoteko myönnetään merkittävästä työstä suomalaisen vesihuollon hyväksi. Palkinto voidaan myöntää henkilölle, järjestölle, yhtiölle tai muulle vesihuoltoa edistäneelle toimijalle.

Lisätietoja:

Mirja Hurskainen, projektipäällikkö, 040 588 7860, etunimi.sukunimi@jamk.fi,  Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Luonnonvarainstituutti, www.jamk.fi/jatevesi

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 80 11
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs