Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » JAMK ja JY saattavat yhteen keskisuomalaisia työnantajia ja ulkomaalaisia tutkinto-opiskelijoita

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

JAMK ja JY saattavat yhteen keskisuomalaisia työnantajia ja ulkomaalaisia tutkinto-opiskelijoita

Tiedote.
Julkaistu: 02.04.2015 klo 13:28
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Jyväskylän yliopisto tiivistävät yhteistyötään keskisuomalaisten työnantajien ja ulkomaalaisten tutkinto-opiskelijoiden saattamiseksi yhteen.

Kaksivuotisessa hankkeessa haetaan systemaattista toimintamallia kansainvälisten korkeakouluopiskelijoiden työelämävalmiuksen ja -kontaktien lisäämiseksi sekä keskisuomalaisten yritysten kehittämishaasteisiin vastaamiseksi yhteistyössä Jykes Oy:n ja Keski-Suomen kauppakamarin kanssa.

Toiminnassa on mukana kymmenen Pk-pilottiyritystä: Creamentors Oy, Eastconsulting Oy, Kurikka Timber Oy, Kytölä Instruments Oy, Lh Lift Oy, NaturVention Oy Nokka  Oy, Personal Design Hat Oy, Pisla Oy,  TPA Andersson Oy.

Hankkeen aikana toteutetaan eri tyyppisiä kohtaamistapahtumia mm. kansainvälistymisen ja työllistymisen teemoilla. Kohtaamistapahtumat ovat avoimia kaikille työnantajille, jotka ovat kiinnostuneita kansainvälisistä tulevaisuuden osaajista ja heidän verkostoistaan.

ETENE! -hanketta (1.1.2015-31.12.2016) rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ja Jyväskylän yliopistossa opiskelee yhteensä noin 1100 ulkomaalaista tutkinto-opiskelijaa.

Lue lisää

Lisätietoja:
Mari Holopainen, projektipäällikkö, 050 431 7574, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimitayksikkö sekä Muru Linjala, työelämäasiantuntija, 040 7463 223, etunimi.sukunimi@jyu.fi, Jyväskylän yliopisto

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
FM, Communication Specialist
+358 50 433 8011
etunimi.sukunimi@jamk.fi
www.jamk.fi

www.facebook.com/jamk.fi

Jyväskylän ammattikorkeakoulu | JAMK University of Applied Sciences

Rajakatu 35 | FI-40200 Jyväskylä, Finland

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs