Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Itämeri-tohtori vastaa kysymyksiisi

Turun ammattikorkeakoulu

Itämeri-tohtori vastaa kysymyksiisi

Tiedote.
Julkaistu: 15.11.2012 klo 13:12
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Tiedote  15.11.2012           

                                        

Kysy Itämeren luonnosta ja ympäristöstä:

”Itämeri-tohtori vastaa”

Itämeren luonto ja ympäristön tila herättävät kysymyksiä monen mielissä. Turun ammattikorkeakoulun vetämän BalticSeaNow.info-hankkeen Itämeri-tohtori tarjoaa kansalaisille mahdollisuuden kysyä mieltään askarruttavia kysymyksiä suoraan alan asiantuntijoilta. Itämeri-tohtori toimii siltana kansalaisten meritutkimuksen välillä.

Itämeri-tohtorin taustalla on kansainvälinen joukko Itämeren asiantuntijoita. Tämä monialainen asiantuntijaverkosto on valmiina vastaamaan yleisön visaisiin kysymyksiin Itämeren luonnosta.

Kysymyksiä voi lähettää suomeksi ja englanniksi, mutta kysytyt kysymykset ja vastaukset ovat kaikkien luettavissa englanniksi osoitteessa: http://www.balticseanow.info/en/Home/findout/balticseadoctoroncall.html

 Uudenlainen kysymyspalsta luotiin vastaamaan kansalaisten tiedonhaluun. Itämeritohtori vastaa esitettyihin kysymyksiin ”kansankielisesti”. Itämerestä on olemassa paljon tutkittua tietoa, mutta ”tavalliselle ihmiselle” tieto ei aina aukene.

Kansantajuisesti esitettynä lisääntyvä tieto mahdollistaa näin tavallisen kansalaisen osallistumisen yhteiskunnalliseen keskusteluun ja sitä kautta päätöksentekoon.

BalticSeaNow.info innostaa kansalaisia Itämeren suojeluun

Kolmivuotinen BalticSeaNow.info-hanke kehittää uudenlaisia keinoja edistää ympäristötietoisuutta ja aktivoida keskustelua Itämeren tilasta. Hanke tuo Itämeren luontoa ihmisten ulottuville uudenlaisilla luontokohteiden seuranta- ja tiedonvälitysmenetelmillä.

Itämeren tilan parantaminen edellyttää huomattavia lisätoimia, nykyistä määrätietoisempaa toimintaa, laajapohjaista ja kaikki Itämeren valtiot käsittävää yhteistyötä sekä myös kansalaisten osallistumista.

 

Lisätiedot:

Projektipäällikkö Martti Komulainen

martti.komulainen@turkuamk.fi

p. 044 9072 076

   

Projektikoordinaattori Annika Kunnasvirta

annika.kunnasvirta@turkuamk.fi

p. 040 3550 932

 

http://www.balticseanow.info

http://www.balticseanow.info/en/Home/findout/balticseadoctoroncall.html

 

Liitetiedostot

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa. Turun AMK:sta valmistuneet ovat työllistyneet parhaiten muihin ammattikorkeakouluihin verrattuna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs