Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » IP-päivien loppuhuipennus: opiskelijat esittelevät aikaansaamiaan projekteja

Oulun ammattikorkeakoulu

IP-päivien loppuhuipennus: opiskelijat esittelevät aikaansaamiaan projekteja

Tiedote.
Julkaistu: 29.03.2012 klo 08:22
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Intensive Program -päivät ovat Erasmus-ohjelmaan kuuluva kansainvälinen opiskelijaprojekti, jonka järjestelyistä vastaa tänä vuonna 18.–31.3. Oulun seudun ammattikorkeakoulun Liiketalouden yksikkö. Projektiin osallistuu 30 opiskelijaa ja 10 korkeakouluopettajaa seitsemästä eri maasta: Belgiasta, Espanjasta, Hollannista, Liettuasta, Saksasta, Suomesta ja Unkarista. Projektin tavoitteena on lisätä eri maiden opiskelijoiden yhteisymmärrystä Lissabonin strategian toteutuksesta eri näkökulmista.

Perjantaina 30.3. opiskelijat esittelevät kahdessa viikossa aikaansaamiaan töitä. Opiskelijat saavat arvosanat teoksistaan ja osallistujille jaetaan todistukset esityksiä seuraavassa rehtorin vastaanotossa. Esitykset Liiketalouden yksikössä (Teuvo Pakkalan katu 19) alkavat klo 8.45 ja rehtorin vastaanotto klo 16.00.

Lisätietoja

Päivi Aro, 050 529 8364

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs