Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Intialainen joogaterapia on LAMKin kevään eksoottisin toteutus

Lahden ammattikorkeakoulu

Intialainen joogaterapia on LAMKin kevään eksoottisin toteutus

Tiedote.
Julkaistu: 26.02.2015 klo 12:09
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Manav Rachna International University toteuttaa yhdessä Lahden ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan kanssa joogaterapiakurssin Lahdessa 2. - 6.3.2015.

Kurssi on osa Lahden ammattikorkeakoulun ja Manav Rachnan yliopiston solmimaa yhteistyösopimusta. Kyseessä on monipuolista yhteistyötä mahdollistava sopimus mm. opiskelija- ja opettajavaihdosta sekä tutkimus- ja kehittämisyhteistyöstä. Manav Rachna on tunnettu laadukkaasta fysioterapia- ja liikunta-alan tutkimuksestaan. Joogaterapiakurssin kouluttajat ovat intialaisia asiantuntijaprofessoreita. LAMK kehittää jatkuvasti hyvinvointiin ja kuntoutukseen liittyvää täydennyskoulutustarjontaa ja kokeilee myös rohkeasti uutta.

- Manav Rachnan kanssa solmitun sopimuksen myötä meillä on mahdollisuus toteuttaa Yoga therapy kurssi intialaisen fysioterapia tohtori Deepti Sharman johdolla. Tämä on ehdottomasti kevään eksoottisin toteutus ja tutkimusnäytön mukaan joogaterapialla voidaan auttaa monenlaisissa potilaan sairaustiloissa ja kuntoutuksessa, sanoo Ann-Nina Maksimainen LAMKin sosiaali- ja terveysalalta.

Kurssille osallistuu sekä työelämässä olevia fysioterapeutteja että fysioterapia- alan opiskelijoita ja opettajia. Tarkoitus on tutustua menetelmään ja pohtia sen implementoinnin mahdollisuuksia täällä Suomessa annettavaan hoitoon ja kuntoutukseen.

Lisätietoja
Ann-Nina Maksimainen
p. 044 708 0390
ann-nina.maksimainen@lamk.fi

http://www.lamk.fi/sosiaalijaterveys/koulutus/taydennyskoulutus/sivut/tuote.aspx?pid=3531

www.lamk.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs