Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » INNOVAATTORI vastaa ketterästi kehittämistarpeisiin

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

INNOVAATTORI vastaa ketterästi kehittämistarpeisiin

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2013 klo 14:30
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Forssan INNOVAATTORI-projekti on löytänyt runsaasti aktiivisia yhteistyötahoja. Syksyllä kartoitetaan myös yhteistyössä yrittäjäyhdistysten kanssa seudun yritysten asiakaslähtöisen innovaatiotoiminnan nykytilaa ja kehittämistarpeita. Kartoituksen pohjalta toteutetaan kehittämistoimenpiteitä yritysten ja niiden asiakkaiden kanssa sekä järjestetään tarpeenmukaista koulutusta esimerkiksi sosiaalisen median hyödyntämisestä.

Syksyn aikana INNOVAATTORI toteuttaa yritysten kanssa ideointitilaisuuksia, joihin yrityksen asiakkaat osallistuvat. Ensimmäistä toteutusta suunnitellaan Merkintätalo Oy:n kanssa. Sisustusliike Hushållskan asiakkaiden toiveita ja ideoita liikkeen tuotevalikoimaan sekä palveluihin liittyen kerätään lokakuussa 2013 Facebookissa. Kiinnostuneiden kannattaakin osallistua keskusteluun, sillä Hushållska arpoo palkinnon aktiivisimpien keskustelijoiden ja parhaiden ideoiden esittäjien kesken. Seuraa siis Hushållskan Facebook-sivua ja osallistu ideointiin!

Elämyksiä Kehräämöllä -palvelukonseptin suunnittelu on jatkunut. Kuvataidekoulun lisäksi on muidenkin Kehräämön ja Kutomon toimijoiden kanssa keskusteltu palvelukonseptin toteutuksista. Ideana on tarjota palvelupaketteja esimerkiksi yrityksille tyky-päivien yhteyteen tai vierailuryhmille Forssan seudun ulkopuolelta. Palvelupaketti tarjoaisi elämyksellisen päivän yhdistäen Kehräämön lisäksi Loimijoen sekä Kutomon alueen toimijoiden ja yritysten palveluja. INNOVAATTORI on kartoittanut mahdollisia toimijoita alkaneen syksyn aikana ja palvelukonseptin työstäminen käynnistyy järjesteillä olevassa ensimmäisessä toimijoiden yhteisessä ideointilaisuudessa. Ideointitilaisuuksissa on ajatuksena käyttää kuhunkin tilanteeseen sopivia menetelmiä, hyödyntäen HAMKin osaamista ja aikaisempien projektien toimintamalleja. Palvelukonseptin työstämiseen on varattu aikaa maaliskuun 2014 loppuun asti. Konseptista kiinnostuneilta Kehräämön ja Kutomon alueen toimijoilta ja yrityksiltä toivotaankin yhteydenottoja – ideointiin ehtii mukaan vielä! Ota yhteyttä Satu Suorantaan, sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi tai p. 050 574 5236.

INNOVAATTORIssa on lähdössä liikkeelle lisäksi hyvinvointiteknologian hyödyntämiseen liittyviä toimenpiteitä. Suunnitteilla on esimerksi benchmarking Mikkeliin yhteistyössä Hyvot-projektin kanssa sekä erilaisia opiskelijaprojekteja.

Kunnille ja yrityksille INNOVAATTORI järjestää tilaisuuden teemalla julkiset hankinnat innovaatioiden edistäjänä.

Laita myös kalenteriisi: Yrittäjäilta 27.11.2013!

Ota yhteyttä!

INNOVAATTORI-projekti
Anne-Mari Järvenpää
+358 400 534 131
anne-mari.jarvenpaa@hamk.fi
Hämeen ammattikorkeakoulu
Wahreninkatu 11 Forssa
www.hamk.fi/innovaattori
www.facebook.com/innovaattoriprojekti

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs