Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Innovaatiokilpailu BioHubbening lähestyy - kilpailu kokoaa tekniikan, metsäalan ja liiketalouden osaajat yhteen innovoimaan yrityksille uusia ratkaisuja

Tampereen ammattikorkeakoulu

Innovaatiokilpailu BioHubbening lähestyy - kilpailu kokoaa tekniikan, metsäalan ja liiketalouden osaajat yhteen innovoimaan yrityksille uusia ratkaisuja

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2014 klo 10:32
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Mitä tapahtuu, kun kolmen eri alan osaajat yhdistävät voimansa ja kilpailevat yritysten asettamista kilpailuhaasteista? Se jää nähtäväksi ja koettavaksi 6. - 8.10., kun Tampereen ammattikorkeakoulun tekniikan, metsäalan ja liiketalouden opiskelijat haastetaan ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävään biotuotteisiin, -prosesseihin ja -energiaan keskittyvään innovaatiokilpailuun BioHubbeningiin.

Tapahtumassa mukana olevat yritykset sekä kilpailun aiheet paljastetaan vasta kilpailupäivänä. Yrityksillä on mahdollisuus saada kilpailun myötä ratkaisuehdotuksia ja innovaatioita toiminnalleen ja tuotteilleen. 

Kolmipäiväisessa BioHubbening-tapahtumassa jokaisen yrityksen antaman toimeksiannon kimpussa työskentelee viisi monialaista tiimiä etsien parasta ja idearikkainta ratkaisua annettuun tehtävään tai ongelmaan. Tiimeihin osallistuu 120 opiskelijaa, joiden valmentajina toimivat TAMKin opettajat. Samalla kun BioHubbening toimii kilpailuna, se kehittää moderneja oppimiskäytänteitä ammatillisessa korkeakoulutuksessa. Tapahtuma käynnistetään 6.10. klo 8.30 TAMKin pääkampuksella, Y-kampuksen tiloissa (käynti Teiskontien puoleisista ovista).

Toimituksenne edustajat ovat kilpailun lisäksi tervetulleita seuraamaan ohjelmallista kilpailun voittajien palkitsemistilaisuutta TAMKin Y-kampukselle keskiviikkona 8.10.2014 kello 17 alkaen, Kuntokatu 3, Tampere. Tarjoilujen vuoksi toivomme teidän kertovan tulostanne iltatilaisuuteen. 

Mikäli haluatte tarkempia ennakkotietoja tapahtumasta ja/tai haluatte osallistua tapahtuman seuraamiseen muina ajankohtina, ottakaa yhteyttä.

 

 

Lisätietoa antaa

Ulla Häggblom

koulutuspäällikkö ja BioHub-projektivastaava

Tampereen ammattikorkeakoulu

p. 040 556 1120, ulla.haggblom@tamk.fi

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs