Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » InnoOmnia sai tunnustuksen Keksijän Päivänä 8.11.

Omnia

InnoOmnia sai tunnustuksen Keksijän Päivänä 8.11.

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2013 klo 09:11
Julkaisija: Omnia

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian kehittämisyksikkö InnoOmnia on saanut Koulutus-KONSTA-palkinnon. InnoOmnia palkittiin innovatiivisten oppimisratkaisujen ja -ympäristöjen, koulutustuotteiden ja yrityspalvelujen kehittämisestä. Palkinto myönnettiin Keksijän Päivän pääjuhlassa Lahdessa perjantaina 8.11.2013.

Palkinnon perusteluissa korostetaan InnoOmnian ansiokasta toimintaa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Uudenlainen vuorovaikutus LUOVIVA-yritysvirittimessä, oppimisympäristöissä, projekteissa ja kansainvälisessä toiminnassa vakuuttivat raadin.

“InnoOmnia toimii avoimissa verkostoissa sekä opiskelijoiden, yrittäjien ja kehittäjien muodostamassa osaajayhteisössä. Oppimista, keksintöjen syntymistä ja yrittäjyyttä edistetään luovasti ja rohkeasti yli kouluasteiden ja organisaatiorajojen”, perusteluissa sanotaan.

InnoOmnian johtaja Elina Oksanen-Ylikoski antaa palkinnosta mielellään kunniaa kaikille ammatillisen koulutuksen toimijoille.

“Olen erittäin ylpeä tästä palkinnosta, koska koen sen kohdistetun, ei ainoastaan InnoOmnialle, vaan koko suomalaiselle ammatilliselle koulutukselle. Ammatillisessa koulutuksessa on valtavasti luovuutta, kekseliäisyyttä ja osaamista, ja tämä palkinto tekee sen osaltaan näkyväksi!"

InnoOmnian keskeisiä arvoja ovat luovuus, vastuullisuus ja innovatiivisuus. Työn ja opiskelun ilo välittyy tilaratkaisuista arkipäivän toimintoihin. Kohtaamisia syntyy niin Kookoskuppilassa, Africassa, Pumbalassa kuin Tahkoomossakin.

KONSTA on Suomalaisten Keksijöiden Tukiyhdistyksen ja Headlinen perustama keksimisen kansallista merkitystä korostava palkinto. Sen tavoitteena on nostaa esiin ja palkita sellaisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat parantaneet keksijöiden onnistumisedellytyksiä tai muuten tehneet suomalaista toimintaympäristöä keksijöille myönteiseksi.

Lisätietoa

Johtaja Elina Oksanen-Ylikoski, p. 040 550 9393, elina.oksanen-ylikoski@omnia.fi

omnia.fi

Omnia vastaa jäsenkuntiensa Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen ammatillisesta toisen asteen koulutuksesta. Monialaisessa koulutuskuntayhtymässä on vuositasolla noin 10.000 ammatillisen koulutuksen opiskelijaa, joista perustutkintokoulutuksessa on noin 5.000.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs