Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » INNO24h -leirillä kehitetään Etelä-Savoa harvinaisen laajan yhteistyön voimin

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

INNO24h -leirillä kehitetään Etelä-Savoa harvinaisen laajan yhteistyön voimin

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2014 klo 09:40
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin toisen ja korkea-asteen oppilaitosten yhteistyönä syntynyt, vuorokauden mittainen INNO24h -leiri järjestetään 9.–10.10.2014 klo 12–12 Susiniemen leirikeskuksessa Otavassa. Yritystoimintaa innoittava ja oppimista edistävä leiri järjestetään nyt toista kertaa, tällä kertaa paneudutaan muun muassa alueen yritysten tuotteiden kehittämiseen.

Leirillä oppilaitosten henkilöstö ja alueen yritysten edustajat työstävät 24 tunnin ajan viiden yrityksen toimeksiantoa, eli kehitettävää tuotetta tai palvelua.

Kehitystyötä johtaa tuotteistaja, espoolaisen Noste Oy:n vetäjä Jari Parantainen. Parantainen on julkaissut useita kirjoja tuotteistamisesta ja hänen yrityksensä on erikoistunut etenkin asiantuntijapalvelujen ja huipputekniikan tuotteistaminen.

Leirin käytännön järjestelyistä vastaavat Etelä-Savon ammattiopiston (Esedu) ja Mikkelin ammattikorkeakoulun (Mamk) opiskelijat osana opintojaan. INNO24h -leiri on herättänyt myös valtakunnallista kiinnostusta, sillä se on syntynyt vahvasta alueellisesta yhteystyöstä.

-    Mikkelissä on valtakunnallisesti ja jopa kansainvälisestikin tarkastellen poikkeuksellisen tiivis yhteistyöverkosto eri koulutusasteiden ja yritysten välillä. INNO24h -leiri on tästä loistava esimerkki, opetuksen ja henkilöstön kehittämispäällikkö Eeva Kuoppala Mamkista iloitsee.

INNO24h -leirillä edistetään oppimista ja tarjotaan alueen yrityksille mahdollisuuksia kehittää omaa toimintaansa alueen hyväksi. Idea leiriin syntyi jo päättyneessä, alueellista koulutus- ja yritysyhteistyötä voimistaneessa KINOS-hankkeessa.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä: Etelä-Savon ammattiopisto, Mikkelin ammattikorkeakoulu, Mikkelin yliopistokeskus, Otavan Opisto, Aalto yliopiston Pienyrityskeskus, Etelä-Savon ELY-keskus, Etelä-Savon maakuntaliitto, Mainostoimisto Groteski, Kimmoke- hanke, Uusyrityskeskus Dynamo, Yritys-Suomi Mikkelin seutu ja Euroopan sosiaalirahasto.


Lisätietoja


Eeva Kuoppala, opetuksen ja henkilöstön kehittämispäällikkö, p. 040 8420 507, eeva.kuoppala(at)mamk.fi

1.10. jälkeen
Minna Pasila, yritysasiamies, p. 050 312 5109, minna.pasila(at)mamk.fi

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs