Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ilmassa on suurta hakujuhlan tuntua

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Ilmassa on suurta hakujuhlan tuntua

Tiedote.
Julkaistu: 25.03.2014 klo 11:18
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Yhteishakumaraton on reilussa puolessa välissä. Tarjolla on 757 mitalipaikkaa, joista jokainen johtaa korkeakoulututkintoon.  Nuorten koulutusaloja on 13, monimuoto-opintojavaihtoehtoja 5, ylempään AMK-tutkintoon johtavia 3 ja vieraskielisiä 2

Top 5

Sosionomikoulutus

Muotoilunkoulutus

Sairaanhoitajakoulutus

Naprapaattikoulutus

Restaurointikoulutus

 

Ennakkosuosikki pitää siis pintansa tänäkin vuonna. Kovaa vastusta luovat ja kisahenkeä ylläpitävät myös merenkulkualan insinöörit, liiketoiminnan logistiikka ja liiketalous. Näiden kaikkien kannatusjoukoilla on huikeat mahdollisuudet päästä loppupeleihin.

Merenkulkualan insinöörit ovat konepäällystöä rajoittamattomassa liikenteessä. Toimenkuvaan kuuluvat koneosaston johtotehtävät konemestarina tai konepäällikkönä eri alustyypeissä. Maaorganisaatiot tarjoavat tuotanto-, hallinto- ja asiantuntijatehtäviä sekä voimalaitosten käyttötehtäviä.

Liiketoiminnan logistigot läpileikkaavat logistiikan koko tilaus-toimitusketjun materiaalin hankinnasta ja jakelusta aina kuluttajakäyttöön ja kierrätykseen tai poistamiseen asti. Keskeisiä osaamisalueita ovat liiketoimintaosaaminen, hankinnat sekä logistiikkapalvelujen kehittäminen ja markkinointi.

Liiketalous vastaa elinkeinoelämänkin haasteisiin antamalla laaja-alaiset tiedot liiketoimintaprosesseista. Liiketoiminnan, markkinoinnin, talouden, juridiikan, logistiikan ja tietotekniikan opinnot luovat huikean kisakunnon perustan.

Kisa jatkuu tiistaihin 1.4.2014 kello 16.15 saakka osoitteessa www.amkhaku.fi.

Kyamkin hakutoimisto auttaa kaikissa hakuun liittyvissä kysymyksissä. Hakutoimiston yhteystiedot löydät osoitteesta http://www.kyamk.fi/hakijalle.

Lisätiedot

www.kyamk.fi/hakijalle

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Hakutoimisto
puh. 044 702 8891, 044 702 8890, 044 702 8752
hakutoimisto(at)kyamk.fi

Viestintä- ja markkinointipäällikkö Tiivi Pukkila-Nupponen
puh. 040 521 1809, tiivi.pukkila-nupponen(at)xamk.fi
 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs