Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Ideat syntyvät pohjoisessa ja etelässä

Suomen Nuorkauppakamarit ry

Ideat syntyvät pohjoisessa ja etelässä

Tiedote.
Julkaistu: 21.05.2015 klo 13:40
Julkaisija: Suomen Nuorkauppakamarit ry

Tulevaisuuden Suomi elää innovaatioista. Tuottava Idea -kilpailuun lähetettiin 50 ideaa eri puolilta Suomea.

Tuottava Idea -kilpailun avulla edistetään innovatiivisuutta ja etsitään uusia, tuottavia ideoita jo 38 kerran. Jo päättyneessä kilpailussa tullaan palkitsemaan sekä alueellisesti että kansallisesti parhaat ideat kolmessa sarjassa, jotka ovat yritys-, yhteiskunta- ja palveluliiketoimintasarja.

Saapuneet 50 hakemusta arvioidaan ensin alueellisissa tuomaristoraadeissa neljällä kilpailualueella touko- ja kesäkuun aikana. Tämän jälkeen alueiden voittajat jatkavat kansallisen raadin arvioitavaksi. Hakemukset jakautuvat nuorkauppakamareiden aluejaon mukaisesti: Alue A 23 kpl, Alue B 6 kpl, Alue C 8 kpl ja Alue D 13 kpl. Alueelliset voittajat julkaistaan loppukesästä, ja kansallinen palkintojenjako on 26. marraskuuta Finlandia-talolla uudistuvan Kauppakamariforumin yhteydessä.

Tuottava Idea -kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea. Kilpailussa etsitään uusia, alle kolme vuotta vanhoja, mutta jo tuottavassa käytössä olevia ideoita. Palkittava hanke voi olla kehitetty julkisella tai yksityisellä sektorilla. Arviointikriteereinä käytetään hankkeen uutuutta, hankkeen innovatiivisuutta, idean toteuttamista tuottavaan käyttöön, kestävän kehityksen huomioimista, hankkeen tulevaisuuden kilpailukykyä ja menestymis- ja kansainvälistymismahdollisuuksia.

Kilpailun hakuaika oli 1.4.–15.5.2015. Kilpailun suojelijana toimii Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventaus. Yhteistyökumppaneina vuonna 2015 toimivat: Teollisuussijoitus, Suomalaisen Työn Liitto, Suomen Yrittäjät, Keskuskauppakamari, Grano Oy, FiBAN, Yritys-Suomi sekä Craftworks Oy. Palkinnon myöntää Suomen Nuorkauppakamarit ry. 

 

Lisätietoja ja yhteydenotot:                                                    

Outi Törmänen
Kansallinen projektipäällikkö, Tuottava Idea -kilpailu 2015
puh. +358 50 3030877
outi.tormanen@jci.fi

www.facebook.com/tuottavaidea
Twitter: @TuottavaIdea
www.tuottavaidea.fi
www.nuorkauppakamarit.fi

Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaiden jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Kehitämme yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Varsinaisia jäseniä on noin 2 500 ja yhdessä alumnien kanssa noin 5 000. Globaalisti Nuorkauppakamari toimii 115 maassa, yli 200 000 jäsenen voimin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs