Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Hyvinvoinnin rekrytointipäivä kokoaa työntekijät ja työnantajat yhteen 12.1.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hyvinvoinnin rekrytointipäivä kokoaa työntekijät ja työnantajat yhteen 12.1.

Tiedote.
Julkaistu: 03.01.2012 klo 08:46
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulun (HAMK) Lahdensivun yksikössä Hämeenlinnassa (Korkeakoulunkatu 3) järjestetään vuosittainen hyvinvoinnin rekrytointipäivä torstaina 12.1.2012 klo 10.00 - 14.00.

Vuosittaisen rekrytointipäivän tavoitteena on saada työnantajat ja työntekijät kohtaamaan. Paikalle saapuu alan yrityksiä ja yhteisöjä esittelemään toimintaansa ja kertomaan tarjolla olevista työmahdollisuuksista.  

HAMKissa päivä on ensisijaisesti suunnattu hoitotyön, sosiaalialan ja ohjaustoiminnan koulutusohjelmien opiskelijoille. Päivään osallistuu myös Koulutuskeskus Tavastian opiskelijaryhmiä.  

Kaikki työnhakijat ja koulutuksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan päivän antiin. Päivän aikana järjestetään tietoiskuja myös HAMKin hoitotyön, sosiaalialan ja ohjaustoiminnan koulutusohjelmiin hakeutumisesta.

Myös tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen. Hoitotyön, ohjaustoiminnan ja sosiaalialan koulutusohjelmien edustajat ovat tavattavissa rekrytointipäivänä klo 10.00 - 10.30 Lahdensivun yksikön ensimmäisessä kerroksessa, luokassa 133.

Lisätietoja:
palvelukoordinaattori Kirsi Liimatainen, p. (03) 646 7414 tai etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs