Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Hyvän opinnäytetyön kannustuspalkinto HAMKista valmistuneelle opiskelijalle

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hyvän opinnäytetyön kannustuspalkinto HAMKista valmistuneelle opiskelijalle

Tiedote.
Julkaistu: 01.11.2012 klo 13:11
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKista keväällä 2012 valmistunut Kimi Nissinen sai opinnäytetyöstään FinDDRG ry:n eli Suomen levynmuovauksen yhteistyöryhmän kannustuspalkinnon tämän vuoden Levytekniikan teemapäivillä 9.10.2012 Jyväskylässä. Viidensadan euron suuruinen tunnustus myönnettiin ansiokkaasta ja innovatiivisesta opinnäytteestä, jonka tuloksia voidaan soveltaa vaivattomasti myös käytäntöön.

Kimi Nissisen opinnäytetyö käsittelee syvävetopuristimen varustamista voimanmittauksella. Työn toimeksiantajana oli HAMK Ohutlevykeskus, jonka tutkimuspäällikkö Lassi Martikainen toimi työn ohjaajana. Työn tuloksena syntyi joustava ja luotettava mittausjärjestelmä, jota voidaan käyttää monipuolisesti Ohutlevykeskuksen tutkimus- ja opetustoiminnassa.

Jokasyksyiset Levytekniikan teemapäivät järjestää Suomen levynmuovauksen yhteistyöryhmä FinDDRG ry. Se on suomalaisten ohutlevyalan toimijoiden yhdistys, jonka tehtävänä on mm. tukea ohutlevynmuovauksen koulutusta ja tutkimusta sekä kehittää yhteistyötä ohutlevyalalla toimivien yritysten ja ammatillisten oppilaitosten sekä korkeakoulujen välillä.

HAMKin Riihimäen yksikön Mechanical Engineering and Production Technology -koulutusohjelman kasvatti Kimi Nissinen sai heti valmistumisensa jälkeen unelmatyön Saksasta: hän on nykyään projekti-insinöörinä STAHL Crane Systems GmbH:lla. – Kimi on siis malliesimerkki siitä, kuinka vastuullinen ja päämäärätietoinen opiskelu hyvin arvosanoin on ponnahduslauta lupaavalle uralle koulutusta täysin vastaavissa töissä, kehaisee Martikainen.

Lisätiedot
Lassi Martikainen, p. 03 646 6420 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs