Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Hupparikansa valtaa Salpauksen keskustakampuksen Ståfestissä ke 1.10.

Koulutuskeskus Salpaus

Hupparikansa valtaa Salpauksen keskustakampuksen Ståfestissä ke 1.10.

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2014 klo 09:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Kampustapahtuma Ståfest kokoaa yli tuhat Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijaa virkistäytymään yhdessä keskiviikkona 1. lokakuuta klo 9–14. Tapahtumapaikkana on Kulttuurikeskus ja sen piha-alue (Svinhufvudinkatu 2 E, Lahti).

Ståfestin pukukoodi on huppari, sillä Salpauksen väki osallistuu samalla Nuorisotyön viikkoon ja Allianssin #hupparikansanpuolella-haasteeseen. Haasteen tarkoitus on tuoda nuoret esille ja herättää keskustelua nuorisotyön arvosta. Hupparikansan selfiet tuovat nuorisotyön sanomaa esiin myös sosiaalisessa mediassa.

Ståfest koostuu erilaisista toiminnallisista ja informatiivisista pisteistä, joita opiskelijat kiertävät ryhminä. Opiskelijat saavat tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista sekä pääsevät tutustumaan muun muassa Marttojen ja pelastuslaitoksen toimintaan. Toimintarasteilla on mahdollisuus kokeilla sumopainia, voimacrossia ja pöytälätkää.  

- Ståfest on hyvänmielen tapahtuma opiskelijoille: tekemistä, kokemista ja paljon tärkeää tietoa. Tänä vuonna kokeillaan, kuinka saamme opiskelijat ja henkilökunnan mukaan hupparihaasteeseen, kertoo opiskelijatoiminnan koordinaattori Susanna Salmi.

Tapahtumassa on mukana paljon yhteistyökumppaneita, muun muassa Lahden kaupungin Nuorisopalvelut, SAKU ry, oppilaitospastorit, opiskeluterveydenhuolto, suun terveydenhuolto, Päijät-Hämeen muistiyhdistys ry, Valopilkku-projekti, Allianssi, Sakki ry ja Pajulahden opiskelijat.

Tapahtuma on osa valtakunnallista SAKU ry:n Hyvinvointivirtaa ammatilliseen koulutukseen -teemaviikkoa, jonka tarkoitus on herätellä ammattiin opiskelevia terveyttä edistäviin valintoihin. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen juuri julkaisema kouluterveyskysely osoittaa, että ammattiin opiskelevien nuorten terveys ja hyvinvointi on edelleen muita ikäluokan edustajia heikompi. SAKU ry on Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto.

Lisätietoja:
opiskelijatoiminnan koordinaattori Susanna Salmi, puh. 044 708 0703

Allianssin tiedote: Nuorisotyön viikko – Hupparikansan puolella http://alli.fi/hankkeet+kampanjat/nuorisotyon+viikko/

SAKU ry: http://www.sakury.net/

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa.
www.salpaus.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs