Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Humakin Haku Hässäkkä hellii karkeilla ja tiedolla

Humanistinen ammattikorkeakoulu - Humak

Humakin Haku Hässäkkä hellii karkeilla ja tiedolla

Tiedote.
Julkaistu: 07.03.2014 klo 06:30
Julkaisija: Humanistinen ammattikorkeakoulu - Humak

Humanistisen ammattikorkeakoulun yhteisöpedagogi (AMK) ja kulttuurituottaja (AMK) -opiskelijat ja henkilökunta jalkautuvat tänään perjantaina 7.3. kello 12.45 – 15.15 Jyväskylän matkakeskukseen ja sen jälkeen Kävelykadulle.

Moni nuori pohtii tulevaisuuttaan ja Humanistisen ammattikorkeakoulun väki on kertomassa korkeakoulun tarjonnasta Keski-Suomessa sekä työelämälähtöisestä opiskelusta, joka tuo opiskelijat Humakin Jyväskylän keskustassa sijaitsevaan TKI-keskukseen Matarankadulla. 

Kevään yhteishaun erikoisuutena on aikuisopiskelijoille suunnattu työn ohella opiskeltava yhteisöpedagogi (amk)-tutkinto, jossa opitaan nuorisotyön tai järjestötyön ammattilaiseksi.

Hakuhässäkän tavoitteena on kertoa maanantaina alkaneesta korkea-asteen yhteishausta ja Humakin vaihtoehdoista. HHH eli Humakiin Haku Hässäkkä järjestettiin viime keväänä ensimmäisen kerran ja vastaanotto oli erittäin myönteinen.

Korkea-asteen yhteishaku on 3.3. – 1.4. 2014.

Lisätietoja: www.humak.fi ja j.mp/haehumakiin14


koulutussuunnittelija Virpi Ruuska, 0400 349 394,

opintosihteeri Marja Mihari, 020 7621 216 tai

lehtori Maarit Honkonen-Seppälä, 0400 349 268.

Liitetiedostot

Humanistinen ammattikorkeakoulu on valtakunnallinen verkostoammattikorkoeakoulu, jolla on neljä alueyksikköä ja kolme muuta toimipistettä. Alueyksiköt ovat pääkaupunkiseutu (Helsinki, Kauniainen ja Nurmijärvi), Turku, Jyväskylä ja Kuopio.

Humak vastaa järjestö- ja nuorisotyön, kulttuurituotannon sekä tulkkausalan kehittämisestä niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin.

Humakissa on 1550 opiskelijaa. Vuosittain opiskelunsa aloittaa 510 opiskelijaa, joista nuoria on 290.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs