Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Humak nousi 14 sijaa Talouselämän ammattikorkeakouluvertailussa

Humanistinen ammattikorkeakoulu - Humak

Humak nousi 14 sijaa Talouselämän ammattikorkeakouluvertailussa

Tiedote.
Julkaistu: 20.09.2013 klo 15:48
Julkaisija: Humanistinen ammattikorkeakoulu - Humak

Humanistinen ammattikorkeakoulu sijoittui sijalle 11 Talouselämä-lehden vertailussa, jossa ammattikorkeakoulujen paremmuutta arvioitiin kymmenen kriteerin kautta. Kriteerejä olivat mm. oppilaitoksen vetovoima, opiskelijoiden työllistyminen sekä heidän tyytyväisyytensä opetuksen laatuun. Nousu oli suurin Arcadan ohella.

- Olemme tehneet tietoisia strategisia valintoja, tiivistäneet rakennettamme sekä uudistaneet pedagogista ajatteluamme vastataksemme tulossa olevaan ammattikorkeakoulu-uudistukseen. Suhteellisen aseman paraneminen ei ole yllätys, mutta sen nopeus oli myönteinen yllätys. Tekemämme toimenpiteet ovat vaikuttaneet odotettuakin nopeammin, toteaa rehtori Tapio Huttula.

Humanistinen ammattikorkeakoulu paransi tulostaan kahdeksassa mittarissa kymmenestä.

- Olemme ottaneet toimilupauudistuksen tosissamme. Tiivistimme rakennettamme neljään alueyksikköön ja loimme opiskelijoille ja työelämälle uudenlaisia inspiroivia kohtaamispaikkoja TKI-keskuksissamme neljällä paikkakunnalla.

Humak hoitaa jatkossakin valtakunnallista tehtäväänsä. Se toimii valtakunnallisena aikuiskouluttajana ja alojensa kehittäjänä eri puolilla Suomea.

Humak uudet alueyksiköt sekä toiminta-ajatus näkyivät positiivisesti jo viime kevään yhteishaussa, jossa oppilaitoksen vetovoima kasvoi ennätykselliset 44 %.

- Tulos osoittaa sen, että Humakissa on tehty oikeita ratkaisuja ja hyvää työtä.

Kiitokset onnistumisesta kuuluvat sitoutuneille omistajille ja osaavalle ja asiantuntevalle henkilöstölle sekä ahkerille ja aktiivisille opiskelijoille, toteaa Tapio Huttula.

 

Lisätiedot

Tapio Huttula
rehtori
tapio.huttula@humak.fi
p. 020 7621 349

Jarmo Röksä
viestintäpäällikkö
jarmo.roksa@humak.fi
p. 020 7621 333

 

Humanistisessa ammattikorkeakoulussa on valtakunnallinen verkostoammattikorkoeakoulu, jolla on neljä alueyksikköä ja kolme muuta toimipistettä. Alueyksiköt ovat pääkaupunkiseutu (Helsinki, Kauniainen ja Nurmijärvi), Turku, Jyväskylä ja Kuopio.

Humak vastaa järjestö- ja nuorisotyön, kulttuurituotannon sekä tulkkausalan kehittämisestä niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin.

Humakissa on 1550 opiskelijaa. Vuosittain opiskelunsa aloittaa 510 opiskelijaa, joista nuoria on 290.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs