Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Huippuasiantuntijan yleisöluento yrityksen yhteiskuntavastuusta ja kestävästä kehityksestä

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Huippuasiantuntijan yleisöluento yrityksen yhteiskuntavastuusta ja kestävästä kehityksestä

Tiedote.
Julkaistu: 07.09.2011 klo 15:04
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Emeritusprofessori Harri Westermarck vierailee HAMKin Forssan yksikössä 14.9.2011. Hän pitää klo 9 alkaen yleisöluennon aiheesta "Yrityksen yhteiskuntavastuu ja kestävä kehitys". Luentoa ovat tervetulleita seuraamaan kaikki aiheesta kiinnostuneet. Westermarck on toiminut n...

Emeritusprofessori Harri Westermarck vierailee HAMKin Forssan yksikössä 14.9.2011. Hän pitää klo 9 alkaen yleisöluennon aiheesta "Yrityksen yhteiskuntavastuu ja kestävä kehitys". Luentoa ovat tervetulleita seuraamaan kaikki aiheesta kiinnostuneet.
 
Westermarck on toiminut neuvontaopin professorina Helsingin yliopiston maatalous- metsätieteellisessä tiedekunnassa. Hän jäi neljänkymmenen yliopistovuoden jälkeen eläkkeelle kesällä 2010, mutta jatkaa emeritusprofessorina.

Keskusteleva opettaja ja vuoden 2010 aikuiskouluttaja

Westermarckin tavoitteena oli valmentaa opiskelijoita viestintään ja muutoksen johtamiseen. Neuvontaoppi on tieteenala, joka yhdistää viestintää, johtamista, aikuiskasvatusta ja markkinointia. Keskustelevalla opetusmenetelmällään Westermarck on rohkaissut opiskelijoita osallistumaan, ajattelemaan kriittisesti ja väittämään vastaan. Hän ei koskaan päästänyt opiskelijoitaan helpolla. Westermarckia on usein kuvattu sanalla muutosagentti.
 
Professori on ansioitunut paitsi viestinnän opettamisessa, muutenkin tiedon yleistämisessä: hän on muun muassa vastannut Helsingin yliopiston Studia Generalia -luentosarjoista jo yli 20 vuoden ajan. 

Vuonna 2010 Aikuiskasvatuksen Kilta myönsi hänelle Vuoden aikuiskouluttajan tunnustuksen merkittävästä työstä poikkitieteellisen ja elinikäisen sivistyksen edistäjänä. Aiemmin hänelle on myönnetty myös mm. Tiedonjyvä-palkinto. Westermarckin kursseilta on moni toimittaja on saanut kipinän media-alalle, muistuttavat Tiedonjyvän saajan valitsijat.
 
Vierailu Forssassa liittyy kestävän kehityksen opintojaksoon "Kehittäjä, muutos ja muutoksen hallinta". Opintojaksolle osallistuvien opiskelijoiden kanssa Westermarck jatkaa vielä myöhemmin syksyllä.
 
Lisätiedot
koulutusohjelmajohtaja Ilpo Pölönen, p. (03) 646 5640 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs