Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » HSO Reward 2014 -tunnustus viestinnän lehtori Heta-Liisa Malkavaaralle

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HSO Reward 2014 -tunnustus viestinnän lehtori Heta-Liisa Malkavaaralle

Tiedote.
Julkaistu: 01.12.2014 klo 10:00
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HSO-säätiö on myöntänyt HSO Reward 2014 -tunnustuksen filosofian lisensiaatti Heta-Liisa Malkavaaralle. Assistenttikoulutuksen suurlähettilääksikin tituleerattu Malkavaara on toiminut viestinnän lehtorina HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulussa vuodesta 2001.

Säätiö esittelee perusteluissaan Malkavaaran pedagogina, ”joka saa opiskelijoilta jatkuvasti hyvää palautetta ja jonka ote työhön on antaumuksella heittäytyvä”. Malkavaara uskaltautuu myös oman osaamisalueensa ulkopuolelle: hän tarttuu rohkeasti niin videoprojektihankkeisiin kuin yritysyhteistyöprojekteihin, jotka edesauttavat opiskelijoiden työelämälähtöistä, aitoa oppimista.

Malkavaara opettaa viestintää HAAGA-HELIAssa useissa sekä alempaan että ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavissa koulutusohjelmissa suomeksi ja englanniksi. Hän myös ohjaa opinnäytetöitä yhteisöviestinnän osaamisalueella ja tekee tutkimusta omalta alaltaan.

Palkinnon myöntämisperusteissa Malkavaaraa kutsutaankin ”eräänlaiseksi assistenttikoulutuksen ja sen viestintäosaamisen suurlähettilääksi sekä HAAGA-HELIAn sisällä että talon ulkopuolella”. Malkavaaran saavutusten perusteella nimitys onkin ansaittu.

Kutsu

HSO Reward 2014 -tunnustus annetaan Heta-Liisa Malkavaaralle maanantaina 1.12. klo 9.45 HAAGA-HELIAn Pasilan toimipisteessä, osoitteessa Ratapihantie 13. Olette tervetulleita tilaisuuteen!
Ilmoittautumiset osoitteeseen viestinta@haaga-helia.fi

Lisätietoja:
yksikön johtaja Salla Huttunen, HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu, puh 040 488 7333

HSO-säätiö tukee johdon assistenttityön koulutusta, kehittämistä ja tämän koulutuksen yhteyttä työelämään sekä assistenttityön alaan kuuluvaa tutkimustoimintaa. 

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs