Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Hollantilainen professori Goos Cardol luennoi Porissa lastensuojelusta

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Hollantilainen professori Goos Cardol luennoi Porissa lastensuojelusta

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2014 klo 11:41
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Professori, lasten ja nuorten hyvinvointipalvelujen selvitysmies Goos Cardol luennoi 17.3. ja 19.3.2014 Satakunnan ammattikorkeakoulun Tiilimäen kampuksella osoitteessa Maamiehenkatu 10.

Maanantaina 17.3.2014 klo 12.45 alkaen hän luennoi aiheenaan Transformation: which requirements are needed for a better system.

Keskiviikkona 19.3.2014 klo 12.45 alkaen hän luennoi aiheenaan The Dutch youth care system. Are there lessons to learn from Finland.

Luennot kestävät noin tunnin. Ne pidetään englanniksi.

ZUYD-korkeakoulun professori ja hollantilaisen National Child Protection Boardin lainopillinen neuvonantaja Cardol tutustuu myös monipuolisesti lasten ja nuorten hyvinvointipalvelujen (lastensuojelun) järjestämistapoihin Porissa 18.3. ja 19.3.2014. Cardol on kiinnostunut selvittämään, miten Suomessa lastensuojelun palvelut on järjestetty. Suomen lisäksi Cardol tutustuu useiden eurooppalaisten maiden vastaaviin palvelujen järjestämisen tapoihin. Hollanti on uudistamassa omaa palvelujärjestelmäänsä.

Hollannin ZUYD-korkeakoulu on Satakunnan ammattikorkeakoulun strateginen kumppani. Korkeakoulujen välillä on laajaa yhteistyötä, joka syvenee edelleen. Goos Cardolin vierailu on osa monimuotoista yhteistyötä.

Lisätietoja vierailusta ja luennoista:

Pasi Kumpulainen, yliopettaja, puh. 044 710 3491 (SAMK), pasi.kumpulainen@samk.fi

Koivula-Pukkila Carita, johtava sosiaalityöntekijä, puh. 044 701 0459 (Porin perusturva)

 

 

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6300 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Painoalojamme ovat tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs