Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Hoitoalan päivityskoulutus auttoi työllistymään

Lahden ammattikorkeakoulu

Hoitoalan päivityskoulutus auttoi työllistymään

Tiedote.
Julkaistu: 10.03.2014 klo 12:08
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahden ammattikorkeakoulun Sosiaali- ja terveysalan, Lahden kaupungin, Phsoteyn peruspalvelukeskus Aavan sekä Hämeen TE-toimiston yhteistyössä toteuttama täydennyskoulutus Takaisin hoitotyöhön auttoi useita alalta pitkään pois olleita hoitajia työllistymään. Koulutus toteutettiin nyt ensimmäistä kertaa ja siihen osallistui 11 opiskelijaa, joista osa on ollut jopa 20 vuotta poissa hoitotyöstä.

- Takaisin hoitotyöhön –koulutuksesta on tullut hyvää palautetta ja monille on jo tarjottu sijaisuuksia valmistumisen jälkeen, kertoo Ann-Nina Maksimainen Lamkista.

Koulutus on sisältänyt mm. kliinisten hoitotaitojen päivitystä, lääkehoitoa, potilasturvallisuutta. Oppiminen on tapahtunut sekä koulussa että ohjatussa harjoittelussa yhteistyöorganisaatioiden yksiköissä.

Valmistujaisia vietetään 12.3.2014 klo 16, tilaisuuteen osallistuvat opiskelijat ja työnantajien edustajat. Myös median edustajat ovat tervetulleita osallistumaan tilaisuuteen.

Lisätietoja

Ann-Nina Maksimainen, lehtori
Lahden ammattikorkeakoulu, Sosiaali- ja terveysala
p. 044 708 0390

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs