Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Hilda Yolo ja Turun ammattikorkeakoulu rokkaavat Ruisrockissa!

Turun ammattikorkeakoulu

Hilda Yolo ja Turun ammattikorkeakoulu rokkaavat Ruisrockissa!

Tiedote.
Julkaistu: 02.07.2014 klo 12:15
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on tänäkin vuonna ainoana korkeakouluna tiiviissä yhteistyössä paikallisen Ruisrock-festivaalin kanssa. Opiskelijat ovat monin tavoin mukana Ruisrockissa ja pääsevät kurkistamaan ison musiikkifestivaalin kulisseihin. 

Turun AMK:n ständilla on Talent-kilpailu, johon kaikki festivaalivieraat saavat osallistua. Talentti voi olla mikä tahansa maan ja taivaan väliltä, joten kynnys osallistumiseen on pieni.  AMK:n standi sijaitsee benji-hypyn läheisyydessä rannalla. Standilla pääsee pelaamaan GameLabin pelejä ja rentoutumaan mukavilla säkkituoleilla. Standilla 18 Turun AMK:n eri alojen opiskelijaa kertovat festarivieraille opiskelusta Turun ammattikorkeakoulussa.

Hilda ”Yolo” (AMK:n festarimaskotti) vaihtoi vanhainkodin Ruisrockiin

Hilda ”Yolo” on vanhus, joka on kyllästynyt elämäänsä vanhainkodissa. Hän päätti muuttaa elämänsä suuntaa. Hilda karkasi ja lähti matkalle Ruisrockiin. Hilda on tänä vuonna Turun AMK:n festarimummo, jonka matkaa Ruisrockiin voi seurata Hildan omalla Facebook-sivulla: facebook.com/hildayolo.
Hilda ”Yoloa” näyttelee Karolina Vilppo.

 

Suojelua vesipyssyillä

Taideakatemian elokuvaopiskelijat osallistuvat Ruisrockin screen-kuvaukseen neljännen kerran. Opiskelijat pääsevät työskentelemään RGB:n ammattilaisten ohjauksessa. Lisäksi Turun ammattikorkeakoulun kansainväliset opiskelijat toteuttavat kansainvälistä kävijätutkimusta Ruisrockin kävijöistä.

Soakerman & Watergunboys, Saaristomeren suojelijat, rantautuvat Ruisrockiin tuoden mukanaan vesipyssyjensä parhaimmistoa ja hyvää tuulta. Vesipyssyradan tuotto lahjoitetaan Saaristomeren Suojelurahastolle ja kohdistetaan Turun AMK:n kosteikkohankkeelle, joka on Ruisrockin nimikkohanke. Hankkeessa korjataan ja huolletaan aiemmin rakennettuja kosteikkoja, sekä seurataan ja analysoidaan toimenpiteiden vaikutuksia.

Hämmingway ja Circus ZirkOn tuovat teatteria ja sirkusta Ruisrockiin

Hämmingway on Taideakatemian teatteriopiskelijoista koostuva teatterikollektiivi, joka debytoi ensi kertaa Ruisrockissa 2014. Hämmingway ammentaa inspiraatiotaan elävästä elämästä Turun toreilta ja kantakapakoista, ja soluttaa taiteen osaksi arkea lähes näkymättömällä tavalla.

Circus ZirkOn muodostuu kolmesta esittävän taiteen opiskelijasta Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiasta. Heidän esityksessään nähdään fyysistä ilmaisua, akrobatiaa, tasapainoilua, tanssia ja jongleerausta. Esiintyjät uhmaavat painovoimaa käsillään seisten, voltteja ja tavaroita heitellen ja tasapainoillen tikkaiden ja toistensa päällä. 

 

Lisätietoja:

Turun AMK:n Ruisrock-koordinaattori Pirjetta Koivisto, puh. 040 8651 389

Turun AMK:n Ruisrock-koordinaattori Otto Vilo, puh. 040 8228144

Turun AMK:n aluekehityspäällikkö Katri Salonen, puh. 050 5985 678

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 750 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs