Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Heurekassa monipuolista tarjontaa yrityksille

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Heurekassa monipuolista tarjontaa yrityksille

Tiedote.
Julkaistu: 28.10.2014 klo 12:26
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

TIEDOTE

28.10.2014

Heurekassa monipuolista tarjontaa yrityksille

Tiedekeskus Heureka tarjoaa näyttelytoimintansa lisäksi kokous- ja tilapalveluita innostavassa ympäristössä. Uudistettuun auditorioon mahtuu 220 henkeä, ja se tarjoaa entistä paremmat puitteet seminaareille, koulutuksille tai suuremmille kokouksille ympäri vuoden. Tiedekeskuksen näyttelyt ja yritysohjelmat ovat oiva lisä tilaisuuden järjestäjän omaan ohjelmaan.

Heurekassa huomioidaan kokousasiakkaiden tarpeita entistä paremmin: Alkuvuodesta 2014 Auditorio Virtanen kävi läpi totaalisen remontin ja sopii nyt mitä parhaiten erilaisten koulutusten ja seminaarien pitopaikaksi. Vastaremontoitu 220-paikkainen auditorio sekä helposti yhdisteltävissä olevat pienemmät ryhmätilat tarjoavat viihtyisän ympäristön monenlaisiin tilaisuuksiin. Kokouspaketit takaavat helpon ja vaivattoman tavan varata ja viettää kokouspäivää.

Yritysasiakkaiden kasvava kiinnostus on huomioitu myös kokouspäivään liitettävien oheispalveluiden muodossa. Kokous- tai seminaaripäivään on helppo yhdistää käynti Heurekan näyttelyissä tai vaikkapa puolen tunnin planetaarioelokuva. Kokouskävijöitä ilahduttamaan on tarjolla myös erilaisia yritysohjelmia kuten Tiedettä pallolla -uutiset, Näyttelysprintti tai tiedeteatteri AGA:n tiedeshowt.

Heurekan sijainti erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa, vain kävelymatkan päässä Tikkurilan juna-asemalta, on ihanteellinen kokousjärjestäjän näkökulmasta. Heureka on saavutettavissa helposti niin Helsinki-Vantaan lentokentältä, Helsingin keskustasta kuin muualta Suomestakin. Myös ilmaista parkkitilaa on runsaasti.

Heurekan saavutettavuus tekee siitä erittäin varteenotettavan vaihtoehdon kokousjärjestäjille. Hintamme ovat todella kilpailukykyiset ja oheispalvelumme erottuvat muusta tarjonnasta. Myös perhepäivien ja erilaisten tyky- ja tyhy-päivien järjestäminen on yhä suositumpaa. Haluamme tarjota erilaisen vaihtoehdon yrityksien tarpeisiin.” Heurekan markkinointipäällikkö Heli Seppälä kertoo.

Heureka-elämykset eivät myöskään rajoitu tiedekeskuksen seinien sisälle, vaan nyt niistä on mahdollista nauttia vaikka omalla työpaikalla; Pop-up Heureka on liikkuva tiedeshow, joka avautuu yllätyksellisesti yleisön keskelle melkein missä vain. Pop-up Heurekassa on mukana mm. esiintymislava, äänentoisto ja valot, joten mieleenpainuvan tiede-esityksen voi nähdä Heurekan lisäksi vaikkapa messuilla, työpaikoilla, yritystapahtumissa ja kouluissa. Jopa sata katsojaa, aikuista ja lasta, voivat kerralla seurata Pop-up Heurekan esitystä.

Lisätietoja kokouspalveluista:

http://www.heureka.fi/fi/kokous-ja-tilapalvelut

Lisätietoja yritysohjelmista:

www.heureka.fi/fi/yritysohjelmat

Lisätietoja Pop-up Heurekasta:

http://www.heureka.fi/fi/pop-up-heureka

 

Lisätietoja: Markkinointipäällikkö Heli Seppälä, heli.seppala@heureka.fi, puh. 040 901 5219

 

Liitetiedostot

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin noin 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs