Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Hengitysliiton toiminnanjohtajaksi Markku Hyttinen

Hengitysliitto

Hengitysliiton toiminnanjohtajaksi Markku Hyttinen

Nimitys.
Julkaistu: 14.08.2015 klo 14:46
Julkaisija: Hengitysliitto

Hengitysliiton liittohallitus on valinnut liiton uudeksi toiminnanjohtajaksi FM Markku Hyttisen. 

Hyttinen on työskennellyt Pornaisten kunnanjohtajana vuodesta 2011 alkaen ja Pornaisten kunnan sivistystoimenjohtajana vuosina 2009-2011. Hän on toiminut aiemmin Järvenpään kaupungin kokoaikaisena työsuojeluvaltuutettuna, apulaisrehtorina, matemaattisten aineiden opettajana ja yliopiston lehtorina. Pornaisten kunnanvaltuutettuna (sit.) hän oli vuosina 2001-2009. 

- Liittohallitus painotti valinnassaan Markku Hyttisen asiantuntemusta kunnallisessa päätöksenteossa sekä kykyä omaksua uusia asioita ja muodostaa niistä kokonaisuuksia. Kiinnitimme myös huomiota hänen yhteistyötaitoihinsa sekä kuuntelevaan ja alaisia kannustavaan esimiesotteeseensa, sanoo Hengitysliiton liittohallituksen puheenjohtaja Tuula Toljamo. 

Markku Hyttinen aloittaa tehtävässä lokakuussa. Hengitysliiton nykyinen toimitusjohtaja Veikko Korpela siirtyy eläkkeelle vuoden 2015 lopussa.

 

Lisätietoja:

Tuula Toljamo, Hengitysliiton liittohallituksen puheenjohtaja, puh.  040 721 8759, tuula.toljamo@lshp.fi

 

 

Liitetiedostot

Hengitysliitto edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää. Liiton 97 jäsenyhdistyksen toiminnassa on mukana yli 30 000 hengityssairasta ja heidän läheistään.

Hengitysliittoon kuuluvat lisäksi valtakunnallinen erityisammattioppilaitos Ammattiopisto Luovi, rakennusterveyden erityisasiantuntijapalveluja tarjoava Suomen Sisäilmakeskus Oy, työllistämiskeskukset Kovak Oy/Lovak ja Sytyke-Centre sekä hotelli-ravintolat Lasaretti ja Anttolanhovi.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs