Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Hehkulampuista maljakoita – hae opiskelijoiden vinkit Lahden Pihapiiri-messuilta 20.–22.4.

Lahden ammattikorkeakoulu

Hehkulampuista maljakoita – hae opiskelijoiden vinkit Lahden Pihapiiri-messuilta 20.–22.4.

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2012 klo 07:30
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Jos haluaa vanhan ajan puutarhajuhlien romanttishenkiseen tunnelmaan, kannattaa käydä Lahden ammattikorkeakoulun miljöösuunnittelun osastolla Pihapiiri-messuilla 20.–22.4. Lahden Messukeskuksessa.

Miljöösuunnittelun opiskelija Katrina Kukkonen loihtii osastolle ”hempeän, mutta karun” tunnelman.

– Karuutta puutarhaan tuovat esimerkiksi ruosteiset kalusteet, pehmeyttä taas valkoinen ja vaaleanpunainen kukkaloisto, Kukkonen kuvaa.

Sammaltyyny kruunaa orvokkivuoteen

Kukkosen ideana on ollut suunnitella osasto niin, että messuvieraat saavat siitä ideoita omaan puutarhaansa, terassille tai parvekkeelle.

– Olen tehnyt viinipulloista kasviruukkuja ja hehkulampuista maljakoita. Kuluneeseen sänkyyn tulee orvokeista tehty tilkkutäkkipeitto ja tyynyksi sammaltyyny, Kukkonen kertoo.

Lahden ammattikorkeakoulun miljöösuunnittelun osastolla saa miljöösuunnittelun opiskelijoilta vinkkejä pihasuunnitteluun. Lisäksi kävijät voivat osallistua arvontaan, jossa voi voittaa opiskelijan tekemän pihasuunnitelman omalle pihalleen.

– Osastomme on osa messujen yleiskoristelua, jolla on tarkoitus luoda messujen tunnelmaa, Kukkonen sanoo.

Koulutuskeskus Salpauksen rakennus- ja puualan opiskelijat osallistuvat osaston puurakentamiseen. Heidän käsialaansa on esimerkiksi lautaseinä, joka on rakennettu näyttämään vanhan piharakennuksen seinältä.

Lisätietoja

Lahden ammattikorkeakoulu, tekniikan ala
miljöösuunnittelun opiskelija Katrina Kukkonen puh. 044 555 1054

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs